Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
19. března 2024 12:15
Čas čtení 0:54
Anna-Marie Hanzlíková

Medvídek Pú a Bambi v hororovém univerzu? Tvůrci odhalili šílené plány

Medvídek Pú a Bambi v hororovém univerzu? Tvůrci odhalili šílené plány
Zdroj: Jagged Edge Productions
FILMY A SERIÁLY DISNEY HORORY
Uložit Uložené

Potká se medvídek Pú, Willy Wonka, Šípková Růženka a vznikne z toho horor. Zní ti to jako bizár? Tak přesně takový filmový vesmír teď chystá společnost Jagged Edge Productions.

Jelikož na slavné hrdiny mnohých animovaných pohádek, jako je Medvídek Pú, začínají pomalu, ale jistě vyprchávat autorská práva, začínají se objevovat v nových a postupně čím dál bizarnějších experimentech. Hororový snímek Winnie the Pooh: Blood and Honey měl premiéru loni, pokračování se dočká už brzy, a jak nyní vyšlo najevo, nebude sám. S informací přišlo exkluzivně The Variety.

Společnost Jagged Edge Productions chce kolem známých postaviček vybudovat rovnou celý hororový vesmír známý jako The Twisted Childhood Universe. Nejprve nás tak čeká několik samostatných hororů o jednotlivých ikonách, jako je Bambi, jenom aby se časem všichni sešli v jednom filmu jako hrdinové z Marvelu v Avengers. Nakonec nás tak čeká setkání Petra Pana, víly Zvonilky, Kloboučníka, Pinocchia a samozřejmě postaviček medvídka Púa, tygříka a prasátka. Ti všichni proti sobě mají stát v krvelačném souboji.

Filmaři*filmařky navíc své filmy točí s minimálním rozpočtem, předchozí snímek se jim povedlo udělat za méně než padesát tisíc dolarů, přičemž tržba z lístků dosáhla až pěti a čtvrt milionu dolarů. Vzniká tu tak zároveň poměrně lukrativní byznys. Jak si povedou všechny plánované filmy, zjistíme už brzy. Finální film Poohnivers: Monsters Assemble pak dorazí už v roce 2025.

Domů
Sdílet
Diskuse