Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2024 16:05
Čas čtení 0:29
refresher team

Ano, šéfe je zpět! Zdeněk Pohlreich se vrací po šesti letech

Ano, šéfe je zpět! Zdeněk Pohlreich se vrací po šesti letech
Zdroj: FTV Prima
FILMY A SERIÁLY GASTRONOMIE
Uložit Uložené

Budeš koukat?

Televize Prima se po šesti letech vrací k oblíbenému pořadu Ano, šéfe! se Zdeňkem Pohlreichem. Televize to oznámila formou spotu na sociálních sítích, kde vyzvala provozovatele restaurací, aby se do soutěže přihlásili.

Doporučeno
Hliník se odstěhoval do Humpolce! Tohle je šest nejlepších českých komedií Hliník se odstěhoval do Humpolce! Tohle je šest nejlepších českých komedií 23. března 2024 7:45

Majitelé nebo majitelky restaurace, kteří se ocitli ve finančních problémech, požádají o pomoc mistra šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, který na místě během týdne zjistí, jaké nedostatky mohou za to, že do podniku nechodí dostatek hostů.

Jak informuje server MediaGuru, poprvé nabídla Prima úspěšný gastronomický pořad připravený podle britské předlohy Ramsay's Kitchen Nightmares v roce 2009. Poslední řadu vysílala v roce 2018, poté ji vystřídal pořad Ano, šéfová! s Jitkou Pagana. Ten běžel jednu sezonu.

Casting do pořadu stále probíhá.

A jestli si chceš připomenout to nejlepší z pořadu, můžeš třeba v tomhle videu:

Domů
Sdílet
Diskuse