Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. března 2024 15:31
Čas čtení 1:15
Veronika Ábelová

Zendaya jako detektiv? Ze zamítnutých nápadů na třetí řadu Euforie se posadíš na zadek

Zendaya jako detektiv? Ze zamítnutých nápadů na třetí řadu Euforie se posadíš na zadek
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY HBO MAX HBO SERIÁLY ZENDAYA
Uložit Uložené

Letos na jaře mělo začít natáčení třetí série oblíbeného seriálu Euforie v hlavních rolích se Zendayou, Sydney Sweeney nebo Jacobem Elordim. To se sice zrušilo, ale nic není ztraceno. Herci by měli v říjnu dostat nový natáčecí plán.

Před pár dny HBO ke zrušení plánovaného natáčení uvedlo, že jsou nadále odhodláni s režisérem a scenáristou Samem Levinsonem natočit třetí řadu Euforie, ale prozatím dávají prostor hercům využít jiných příležitostí. V tuto chvíli ale nic není jisté, jak totiž vychází najevo, nikdo z vedení momentálně netuší, jak by vlastně třetí série měla vypadat.

První dvě série přinesly kabelovce neskutečný úspěch a sledovanost. Možná právě proto má mimořádný zájem příběh dokončit.

Podle Variety měl tvůrce seriálu Sam Levinson hodně divokou vizi. Jedna z věcí, na kterých se všichni shodli, byla, že se k postavám vrátíme po pětiletém časovém skoku. Další návrhy už se však HBO tolik nezamlouvaly. Nejprve totiž existovala verze scénáře, v níž by se postava Rue (Zendaya) stala soukromou vyšetřovatelkou. Sama herečka (která je zároveň i výkonnou producentkou) zase naopak stála o to, aby její postava byla těhotná. Oba nápady však HBO zamítlo, což mimo jiné přispělo k tomu, že se všechno vrací na začátek a natáčení se odsouvá nejdřív až na rok 2025.

Doporučeno
Natáčení třetí Euforie se zrušilo. Hlavní hvězdy dostaly volno a smějí se upsat jiným projektům Natáčení třetí Euforie se zrušilo. Hlavní hvězdy dostaly volno a smějí se upsat jiným projektům 26. března 2024 9:31

Tvůrčí proces zpomalily také tragické události. V červenci minulého roku zemřel představitel Feze Angus Cloud a poté i producent Euforie Kevin Turen. To Levinsona, herce i celý tým velice zasáhlo.

Levinson tak momentálně pracuje na nových scénářích, přičemž by mělo být jasno letos na podzim, jestli třetí a závěrečná řada opravdu vznikne, nebo ne. Pokud ano, bude každopádně zkrácená z osmi epizod na pouhých šest. Tím by se rovněž zkrátilo natáčení na 25 týdnů, aby se vyhovělo nabitým kalendářům hereckých hvězd, mezi které kromě Zendayi patří také Sydney Sweeney nebo Jacob Elordi.

Domů
Sdílet
Diskuse