Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
1. dubna 2024 14:00
Čas čtení 1:45
Ondřej Mrázek

PŘEHLED: Nejlepší nové seriály v dubnu. Dorazí postapokalyptický Fallout i novinka s Iron Manem

PŘEHLED: Nejlepší nové seriály v dubnu. Dorazí postapokalyptický Fallout i novinka s Iron Manem
Zdroj: Apple TV+
FILMY A SERIÁLY PROGRAM AMAZON PRIME PROGRAM APPLE TV+ PROGRAM DISNEY+ PROGRAM HBO MAX PROGRAM NETFLIX PROGRAM STREAMINGOVÝCH SLUŽEB
Uložit Uložené

Fallout, Sympatizant nebo další sériový vrah. Tyhle seriály bys měl*a omrknout v dubnu na streamovacích službách.

Duben je tady a s ním i definitivně návrat teplého počasí, které mnoho příležitostí k povalování se doma na gauči a sledování televize nenabídne. Pokud tě ale přece jen zajímá, na co by sis měl*a tenhle měsíc udělat čas, následující přehled shrnuje ty největší novinky na streamovacích službách. Na co se tedy můžeme těšit?

Doporučeno
Měla Barbie vyhrát Oscara? Tohle jsou důvody, proč to ženy stále nemají ve filmové branži lehké (a proč byla chyba Dariu přerušit) Měla Barbie vyhrát Oscara? Tohle jsou důvody, proč to ženy stále nemají ve filmové branži lehké (a proč byla chyba Dariu přerušit) 28. března 2024 8:00

Netflix

Ripley (4. dubna)

Seriál oceňovaného scenáristy Stevena Zaillana (Irčan, Americký gangster, Moneyball) nabídne nový pohled na známý příběh charismatického podvodníka a sériového vraha Toma Ripleyho. Postavu si v minulosti zahrál například Matt Damon, tentokrát jej však ztvární britský herec Andrew Scott, přičemž nás tentokrát čeká stylové krimi exkluzivně v černobílém formátu pro ještě větší cinefilní zážitek.

Mrtví mladí detektivové (25. dubna)

Máš rád*a young adult příběhy a vyžíváš se v magickém realismu, případně čteš třeba romány Neila Gaimana? Pak tě jistě bude zajímat mysteriózní detektivní novinka od Netflixu, ve které se rolí ústředních vyšetřovatelů paranormálních případů chopí dva... duchové. Zní to trochu crazy, ale seriál je adaptací populární komiksové série, tvůrci tak mají na čem stavět.

HBO

Sympatizant (14. dubna)

Jeden z velkých adeptů na nejlepší novinku letošního roku, seriál z hlavy oceňovaného jihokorejského tvůrce Čchan-uk Paka (Podezřelá, Old Boy), bude vyprávět příběh dvojitého agenta v posledních dnech vietnamské války, kterak je následně poslán do exilu do USA. V hlavní roli se objeví Hoa Xuande, kterého pak ve vedlejší roli doplní čerstvě oscarový Robert Downey Jr. Těšíme se velice!

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse