Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
6. dubna 2024 9:20
Čas čtení 0:51
Ella Petrová

Natáčení Hry o trůny způsobilo herečce klaustrofobii. „Musela jsem si připomínat, že mě produkce nenechá zemřít“

Natáčení Hry o trůny způsobilo herečce klaustrofobii. „Musela jsem si připomínat, že mě produkce nenechá zemřít“
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES NEJLEPŠÍ SERIÁLY
Uložit Uložené

Nechat si polévat deset hodin obličej džusem není velká zábava, popisuje představitelka Septy Unelly.

Mnozí herci museli zajít za hranice svých možností a kvůli filmu či seriálu podstoupit i to, co se by ne každému líbilo. Někdo kvůli roli musí hodně přibrat, jiný zhubnout. Další se vydává do prostředí narkomanů, prostitutek, vězňů a jiných, aby své postavě lépe porozuměl. A pak tu jsou tací, kteří musí podstoupit vyložené mučení přímo na place.

Doporučeno
Joker 2 nebude pro děti. Ve filmu bude brutální násilí, možná uvidíme Jokerův penis nebo nahou Lady Gaga Joker 2 nebude pro děti. Ve filmu bude brutální násilí, možná uvidíme Jokerův penis nebo nahou Lady Gaga 4. dubna 2024 9:05

Hannah Waddingham, která v populárním seriálu Hra o trůny ztvárnila Septu Unellu, prozradila, že natáčení v ní zanechalo hlubokou klaustrofobii. Deset hodin si musela nechat polévat obličej hroznovým džusem. „Byl to nejhorší den v mém životě,“ popsala herečka.
 
Byla prý připoutaná koženými řemínky ke stolu, kde jí Cersei v podání Leny Headey opakovaně nalévá víno na obličej. „Nemohla jsem zvednout hlavu, protože by bylo příliš zřejmé, že je uvolněná. Měla jsem džus všude ve vlasech, takže mi zfialověly, do toho jsem ani nemohla mluvit, protože Hora měl ruku přes celou moji pusu, a ještě k tomu jsem na sobě měla stopy po řemínku, jako bych byla napadena,“ řekla v rozhovoru.
 
Scéna na ní zanechala veliké šrámy. Prý si dokonce během natáčení musela neustále připomínat, že ji produkční společnost nenechá zemřít. Kvůli klaustrofobii musela vyhledat pomoc. Její desetihodinové natáčení se nakonec sestříhalo na pouhých 90 sekund času na obrazovce. Herečka tak podotýká, proč něco takového vlastně musela podstupovat.

Domů
Sdílet
Diskuse