Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je PR zpráva společnosti Form Factory.
9. dubna 2024 16:00
Čas čtení 1:36
Sponzorovaný obsah

Festival, na kterém uděláš něco pro zdraví? Na programu pražského Les Mills Day jsou workouty, DJ i Brain We Are

Festival, na kterém uděláš něco pro zdraví? Na programu pražského Les Mills Day jsou workouty, DJ i Brain We Are
Zdroj: Form Factory
ZDRAVÍ POSILOVÁNÍ A CVIČENÍ ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL
Uložit Uložené

Na unikátní akci už zbývá méně než 300 vstupenek.

Chceš udělat něco pro své zdraví a zároveň se u toho pobavit? Doraz 8. června do CUBEX Centra v Praze na Form Factory Les Mills Day 2024. Čeká tě den plný workoutů, pozitivní energie a nových znalostí, nejen co se týká cvičení, ale také zdravého životního stylu obecně. Akce je úplně pro každého. Užije si ji zkušený fitnessák i ten, kdo je ve světě fitness nováčkem. Podívej se, co všechno tě tam čeká. 

Co je Les Mills?

Jedná se o inovativní fitness programy, které od roku 1968 stojí u zrodu mnoha oblíbených cvičebních formátů, jako je například BODYPUMP™, BODYCOMBAT™ a BODYBALANCE™. Tyto programy oslovují lidi po celém světě svou efektivitou a zábavností. Proto Form Factory každoročně pořádá jednodenní fitness party, která patří mezi nejunikátnější akce svého druhu. 

Form Factory Les Mills Day však není jen o cvičení, ale také o životním stylu a objevování nových možností pro zdraví a kondici. „Naše lekce nejsou jen o hubnutí do plavek, ale především o cestě k našemu novému, zdravějšímu já. Jde o objevení a posouvání vlastních hranic a zlepšování fyzické, ale i psychické kondice. Zároveň nabízejí atmosféru a zážitky, které vás doslova pohltí. Každá lekce je unikátní, nabitá energií a motivací, která vám pomůže překonat sebe sama,“ zdůraznil Tomáš Novák, regionální studio manažer Form Factory.

nakupuj vstupenky
Form Factory, Les Mills DayForm Factory, Les Mills DayForm Factory, Les Mills DayForm Factory, Les Mills Day
Zobrazit galerii
(4)

Na programu jsou cvičební lekce, přednášky i workshopy

Připrav se na rozmanité lekce, které spojují to nejlepší z fitness světa. Budeš mít možnost vyzkoušet dynamická cvičení BODYPUMP, vzrušující BODYCOMBAT, uklidňující lekce BODYBALANCE nebo třeba tanec LM DANCE.

Navíc se můžeš těšit na bohatý program plný workshopů a inspirativních přednášek, kde se s kluky z Brain We Are dozvíš více o osobním rozvoji a doplníš si znalosti o výživě a relaxaci. Akce bude hostit také představení nových produktů od partnerů jako Samsung, L'Oréal a Maybelline. A na závěr dne si užiješ afterparty s DJem.

Brain We Are
Zdroj: Form Factory

Na akci se představí elitní přednášející z Evropy, například Dorotka Baburin, master trainer Les Mills Nordic Billy Magg, master trainer Les Mills Nordic Steve Tansey a samozřejmě nebudou chybět ani oblíbení lektoři z české sítě Form Factory Fitness.

Jak získat vstupenky?

Vstupenky jsou k dispozici na webu GoOut a k jejich nákupu můžeš navíc získat exkluzivní dárky od partnerů události. Máš na výběr ze tří druhů vstupenek – VIP, Premium a Standard. 


Do začátku akce zbývá necelých 300 lístků, takže neváhej s nákupem. Připoj se na Form Factory Les Mills Day 2024 a zažij fitness událost roku!

Form Factory, Les Mills Day
Zdroj: Form Factory
Domů
Sdílet
Diskuse