Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
17. dubna 2024 11:49
Čas čtení 1:06
Veronika Ábelová

Pamela Anderson a Liam Neeson si zahrají v remaku oblíbené parodie z 80. let

Pamela Anderson a Liam Neeson si zahrají v remaku oblíbené parodie z 80. let
Zdroj: NBC, First-run syndication
FILMY A SERIÁLY FILM NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Pamela Anderson a Liam Neeson se objeví v nově připravovaném remaku filmu Bláznivá střela z roku 1988. Režírovat ho bude Akkiva Shaffer.

Bláznivá střela je série komediálních filmů z 80. a 90. let minulého století, které byly vydány pro Paramount. V hlavní roli nemotorného policejního poručíka Franka Derbina se představil Leslie Nielsen, do jehož šílených detektivních akcí se zapojila také Priscilla Presley, George Kennedy nebo O. J. Simpson.

Doporučeno
Warner TV v Česku chystá kultovní filmové pecky. Vybrali jsme to nejlepší z programu na květen Warner TV v Česku chystá kultovní filmové pecky. Vybrali jsme to nejlepší z programu na květen 13. dubna 2024 14:30

Novým Frankem Derbinem bude Liam Neeson, známý například z trháků jako Schindlerův seznam, 96 hodin, Láska nebeská nebo Hvězdné války I: Skrytá hrozba. Pamela Andreson si zahraje jeho milostné pokušení, které v původních filmech ztvárnila už zmíněná Priscilla Presley. Děj a zápletky nového filmu ale režisér zatím neprozradil.

Nedávno se herečka ocitla v centru pozornosti díky sérii Pam & Tommy na platformě Hulu. Pamelu Anderson ztvárnila Lily James a jejího bývalého manžela Tommyho Leeho si zahrál Sebastian Stan. Série se zaměřuje na známý sexuální skandál této dvojice z 90. let, kdy byla ukradena její soukromá videonahrávka. Ta byla potom uvedena na trh bez jejího souhlasu a viděly ji miliony lidí. Pamela se postavila proti seriálu, a to z toho důvodu, že jí připomíná její trauma. Svou pozornost obrátila na nový dokument na Netflixu Pamela, A Love Story.

Pamela by si měla zahrát i v nově připravovaném filmu The Last Showgirl, kde ztvární tanečnici z Las Vegas, která se ve svých padesáti letech snaží přestavět svůj život. To by měla být také její první filmová role od doby, kdy v roce 2022 hrála v hororu Alone at Night.

O čem bude Bláznivá střela, zatím není jasné. Co ale víme, je, že Paramount se chystá film vydat v červenci 2025.

Domů
Sdílet
Diskuse