Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
20. dubna 2024 9:21
Čas čtení 0:53
Ella Petrová

VIDEO: Trailer na nového Bonda v podání Henryho Cavilla? Nenech se obalamutit

VIDEO: Trailer na nového Bonda v podání Henryho Cavilla? Nenech se obalamutit
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY FILMOVÉ OSOBNOSTI HENRY CAVILL JAMES BOND
Uložit Uložené

Vše není takové, jak se může na první pohled zdát.

Už dlouhou dobu se šušká, že novým Bondem by se mohl stát právě britský herec Henry Cavill, který je známý především pro role ze Supermana či Zaklínače.

Doporučeno
Prostě si to rozmyslel. Quentin Tarantino zrušil svůj desátý a poslední film Prostě si to rozmyslel. Quentin Tarantino zrušil svůj desátý a poslední film 18. dubna 2024 1:41

Trailer stihl během chvíle oklamat miliony lidí. Všichni pevně doufají, že se v budoucnu Cavill představí v roli nového agenta 007, a jako by to byla skoro pravda. Avšak slovíčko skoro je právě namístě. Jedná se totiž o falešný trailer vytvořený umělou inteligencí.
 
Společnost KH Studio zveřejnila na YouTube před šesti dny upoutávku, která nese název Bond 26 – First Trailer | Henry Cavill, Margot Robbie. Ta obletěla svět a nyní má skoro tři miliony zhlédnutí. Důvodem, proč dokázala zlákat tolik fanoušků, je název a k tomu popisek, ve kterém je dokonce avizováno, že natáčení je plánováno již na letošní rok. No kdo by tomu neuvěřil?
 
Až v dalším odstavci je pravda objasněna. Je v něm řečeno, že se jedná pouze o konceptuální trailer, který chce jen poukázat na umělecké schopnosti tvůrce videa.

Doporučeno
Jedno jídlo do konce života? Tohle je sedm nejčastějších odpovědí Jedno jídlo do konce života? Tohle je sedm nejčastějších odpovědí 19. dubna 2024 7:49

Sám Henry Cavill neví, jestli se jednou stane Bondem. V jednom z rozhovorů řekl: „Možná jsem už na to moc starý, možná nejsem. Je to na zvážení produkce.“ Proto uvidíme, zda jednou vyjde opravdový trailer, kde bude v hlavní roli zářit Cavill, anebo nám zůstane na paměti aspoň tento falešný. V Hollywoodu se navíc šušká i o tom, že by se novým Bondem měl stát Aaron Taylor-Johnson. 

Domů
Sdílet
Diskuse