Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
14. května 2024 v 13:22
Čas čtení 0:51
Veronika Ábelová

Sydney Sweeney je o něco blíž roli, která nadchne její fanoušky. Film by měl natočit režisér šílených komedií

Sydney Sweeney je o něco blíž roli, která nadchne její fanoušky. Film by měl natočit režisér šílených komedií
Zdroj: Jeff Kravitz/Contributor/Getty Images/Filmmagic, Inc
FILMY A SERIÁLY SYDNEY SWEENEY
Uložit Uložené

Vypadá to, že se po dlouhých spekulacích podaří natočit remake kultovní sci-fi Barbarella z roku 1968. O režii jedná Edgar Wright.

Hvězda Euphorie je součástí projektu i coby producentka už od roku 2022, od té doby se to ale nikam moc nepohnulo. Nyní však mají scenáristky Jane Goldman a Honey Ross údajně zelenou k napsání scénáře remaku kultovní Barbarelly. Sci-fi komedie z roku 1968 v hlavní roli s Jane Fonda se tak možná už brzy vrátí na plátna kin.

Doporučeno
Lidé zvolili nejhorší postavy ze seriálu Simpsonovi. Tipneš si, kterou nenávidí nejvíc? Lidé zvolili nejhorší postavy ze seriálu Simpsonovi. Tipneš si, kterou nenávidí nejvíc? 13. května 2024 v 12:50

Film režiséra Rogera Vadima se odehrává ve 41. století, kdy má mezihvězdná strážkyně pořádku Barbarella (Jane Fonda) za úkol najít vědce jménem Durand Durand z planety Tau Ceti. Ten vynalezl mocnou zbraň, která představuje pro mírumilovnou Zemi něco extrémně nebezpečného. Barbarella se tedy vydává ve vesmírné lodi plné poměrně prostých oblečků na Tau Ceti, kde záhy ztroskotá. To jí však nezabrání pokračovat v misi, a tak navštěvuje jednu exotickou lokalitu za druhou, zatímco zažívá sexy dobrodružství.

Nová verze pak možná uloví slavného britského režiséra Edgara Wrighta, jenž má za sebou například Poslední noc v Soho, Baby Driver nebo uctívanou Cornetto trilogii. Jeho účast zatím není oficiální, a i kdyby na to přišlo, na Barbarellu si budeme muset chvíli počkat, režisér totiž nyní chystá remake filmu The Running Man.

Herečku Sydney Sweeney pak fanoušci uvidí příště ve snímku Eden od režiséra Rona Howarda (Rivalové s Chrisem Hemsworthem), kde si zahraje ještě po boku Any de Armas nebo Vanessy Kirby.

Domů
Sdílet
Diskuse