Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
14. května 2024 v 16:46
Čas čtení 0:52
Veronika Ábelová

Star-Lord i nová tajemná postava u DC! Slavný herec chce hrát obojí

Star-Lord i nová tajemná postava u DC! Slavný herec chce hrát obojí
Zdroj: Marvel/ Strážci galaxie: Volume 3/ propagační materiál/ volně k užití
FILMY A SERIÁLY DC COMICS MARVEL
Uložit Uložené

Když režisér a scenárista James Gunn převzal funkci šéfa DC Studios, dal najevo, že by rád přivedl své přátele z Marvelu do DC. Jedním z nich je i představitel Star-Lorda, herec Chris Pratt.

Chris Pratt je samozřejmě známý z mnoha rolí, v Marvelu však ztvárňoval postavu Star-Lorda ve Strážcích Galaxie. A v této roli by osobně rád dál pokračoval. Sám pak řekl, že než by došlo na účast v nějakém DC projektu, pravděpodobně se ještě objeví v nějaké marvelovce. To také sám potvrdil v rozhovoru pro server Comicbook. V něm byl velmi otevřený, co se týče šance zavítat do nového DC Universa.

Doporučeno
Sydney Sweeney je o něco blíž roli, která nadchne její fanoušky. Film by měl natočit režisér šílených komedií Sydney Sweeney je o něco blíž roli, která nadchne její fanoušky. Film by měl natočit režisér šílených komedií 14. května 2024 v 13:22

„No, asi dává větší smysl, že bych byl znovu Star-Lord,“ řekl Pratt. „Ale všechno je možné, zvlášť když je James v DC,“ odpověděl na otázku, jestli se v budoucnu objeví v novém superhrdinském projektu Jamese Gunna. „Možná je něco, co by tam pro mě bylo. Možná obojí. Co takhle obojí? Udělejme obojí. Myslím, že obojí je 100%,“ odpověděl s nadsázkou na dotaz, jestli zvládne střídat Marvel i DC naráz. Chris Pratt koneckonců rád pracuje se stejnými lidmi, takže by tohle spojení dávalo velký smysl.

Jeho postava Star-Lord se naposledy objevila ve filmu Strážci Galaxie: Volume 3, v jehož samotném závěru se vrátil na Zemi, aby se tam vypořádal se svou minulostí. Co bude se Star-Lordem dál? Nevíce pravděpodobné je, že ho uvidíš v jednom nebo možná obou nadcházejících Avengers filmech. Chris Pratt se ještě na konci května objeví v animovaném snímku Garfield ve filmu, kde známému kocourovi propůjčí svůj hlas.

Domů
Sdílet
Diskuse