Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. května 2024 v 7:00
Čas čtení 0:40
Anna Peclová

Selena Gomez v slzách. Její film dostal na festivalu jedenáctiminutovou ovaci vestoje

Selena Gomez v slzách. Její film dostal na festivalu jedenáctiminutovou ovaci vestoje
Zdroj: Getty Images/Selena Gomez
ZAHRANIČÍ FILM FILMOVÉ OSOBNOSTI FILMOVÝ FESTIVAL V CANNES NOVÉ FILMY SELENA GOMEZ
Uložit Uložené

Jedenáctiminutová ovace na filmovém festivalu v Cannes přivedla Selenu Gomez k slzám. Chystaná hudební krimikomedie Emilia Pérez s herečkou v hlavní roli sklidila při premiéře bouřlivý potlesk.

Španělsky snímek režiséra Jacuese Audiarda měl v sobotu premiéru v soutěži francouzských filmů. Silou potlesku se vyrovnal i filmu Quentina Tarantina Inglourious Basterds z roku 2009. Získal největší potlesk za celý festivalový víkend.

Premiéry se účastnil Audiard, Gomez i další hvězdy jako Zoe Saldana, Karla Sofía Gascón a Édgar Ramírez. Silná reakce publika dohnala Selenu Gomez i další protagonistky k slzám, píše server Complex.

V titulní roli debutuje Karla Sofía Gascón, která ve filmu jako bývalá šéfka mexického zločineckého kartelu sleduje Emilii Pérez, která podstoupí operativní změnu pohlaví, aby se vyhnula orgánům činným v trestním řízení. Film bude mít ve francouzských kinech premiéru 28. srpna.

Doporučeno
Na Netflix míří erotická komedie s hvězdou Sex Education. Co dalšího si pustíš o víkendu? Na Netflix míří erotická komedie s hvězdou Sex Education. Co dalšího si pustíš o víkendu? 26. července 2024 v 16:00

Úspěch na festivalu také získaly filmy Bird s Barrym Keoghanem, Megalopolis režiséra Francise Forda Coppoly a Furiosa, ve kterém vystupují Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth a Tom Hardy.

Domů
Sdílet
Diskuse