Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. května 2024 v 15:31
Čas čtení 1:55
Ella Petrová

ŽEBŘÍČEK: Původně nepřátelé, nakonec milenci. Tohle jsou nejlepší filmové dvojice historie

ŽEBŘÍČEK: Původně nepřátelé, nakonec milenci. Tohle jsou nejlepší filmové dvojice historie
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY FILM FILMOVÉ OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Říká se tomu enemies-to-lovers. Přinášíme ti seznam sedmi nejlepších filmových párů vůbec.

Právě takový vztah baví diváky a divačky sledovat úplně nejvíc. Vidět, jak se počáteční nenávist přetaví v lásku jako trám, je prostě zábava.
 
Jaká taková dvojice tě napadne?

Jak ztratit kluka v 10 dnech

Romcom jak má být. Kate Hudson (Andie) a Matthew McConaughey (Benjamin) sehrají naprosto ikonickou dvojici. Benjamin je reklamní manažer a také lamač dívčích srdcí, který chce vyhrát velkou kampaň a vsadí se, že dokáže přimět ženu, aby se do něj za 10 dní zamilovala. Andie má naopak pro redakci napsat reportáž o tom, co dívky dělají špatně, když si nedokáží udržet přítele. Najde si kluka a bude dělat všechno pro to, aby se s ní do 10 dnů rozešel.

jak ztratit kluka v 10 dnech
Zdroj: Paramount Pictures

S tebou nikdy

Jedním z nejnovějších příkladů je film S tebou nikdy, ve kterém si hlavní postavy zahráli Sydney Sweeney a Glen Powell. Stráví spolu jednu noc, jen aby se stali nepřáteli. Jejich chemie je ale natolik silná, že nakonec skončí jako milenci.

s tebou nikdy
Zdroj: Sony Pictures AU

Deník Bridget Jonesové

Tenhle příklad asi bude znát každý. Bridget (Renée Zellweger) má štěstí na trapasy a matka jí chce na oslavě dohodit vhodného ženicha. Jedná se o protivného a snobského právníka Marka Darcyho (Colin Firth), kterého zná z dětství. Bridget se před ním povede ztrapnit, pořád na sebe ale naráží. Po nějaké době se do sebe postupně zamilovávají.

deník Bridget jones
Zdroj: Universal Pictures
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse