Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Přinášíme tipy na přírodní koupání v Česku. Kam v létě vyrazit?

Biotop Bečva

Pokud se ocitneš v Beskydech, určitě nevynech tohle přírodní koupaliště v Prostřední Bečvě. Tento biotop má část vyhrazenou pro plavce i neplavce. Lem biotopu je z lité kamínkové dlažby. Bohužel si sem ale s sebou nemůžeš vzít svého zvířecího mazlíčka.

Dospělí zaplatí za vstup do biotopu 50 korun, studenti, děti a důchodci 30 korun. Děti do sta centimetrů potom 20 korun.

biotop
Zdroj: Biotop Bečva/ propagační materiál

Biotop Pilař ve Voticích

Poblíž rybníka Pilař se ve Voticích rozprostírá toto přírodní koupaliště. Plocha se dělí na plaveckou i neplaveckou část a brouzdaliště. V budoucnu by měl v biotopu stát i tobogán, na který je připravená dopadová plocha. Kromě letního osvěžení v přírodním biotopu nabízí areál i zázemí s bufetem a terasou. Můžeš si tu zahrát volejbal i stolní tenis.

Biotop Nový Svět

Z původního zchátralého koupaliště vznikl uprostřed údolí v roce 2019 nový biotop. Kouzelné místo se nachází mezi obcemi Arnoltice, Bynovec a Růžová na Děčínsku. Kromě koupání se můžeš zastavit v místním bistru pro něco dobrého nebo se vydat po turistické trase na nedaleký Bynovecký vrch.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Biotop Nový Svět (@biotop.novysvet)

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse