Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
12. července 2024 v 17:43
Čas čtení 0:57
Anna-Marie Hanzlíková

„Můj svět spadne do ticha,“ svěřil se bojovník Mikulášek. Přišel o sluch

„Můj svět spadne do ticha,“ svěřil se bojovník Mikulášek. Přišel o sluch
Zdroj: Refresher
SPORT CLASH OF THE STARS MMA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Zápasník se objevil ještě na nedávném Clash of the Stars. Tam byl diskvalifikován poté, co se opakovaně snažil o nepovolené takedowny. Tím ale jako by jeho smůla nekončila. „Baba Jaga“, jak si přezdívá, se svěřil s vážnými zdravotními problémy.

„Zůstalo ticho! Nikdy bych nevěřil, že když konečně pochopím určité věci a opravdu se začnu zase smát, upřímně smát, tak můj svět spadne do ticha. Po návratu do ČR a Ostravy jsem najednou přestal slyšet,“ šokoval Václav Mikulášek na svém Instagramu.

Doporučeno
Co o parném víkendu v Praze: fotbal, letňáky i trhy! Co o parném víkendu v Praze: fotbal, letňáky i trhy! 12. července 2024 v 15:21

„Čekám ještě na vyšetření a tak dále! Ale člověk si uvědomí, jaké věci mu asi budou chybět, jako je hudba nebo hlas vaší mamky. Chtěl bych slyšet některé lidi ještě jednou a mít ten rozhovor. Věřím, že to třeba bude někdy dobré, ale nechápu, co se stalo, jak a proč. Jediný plus a co mě drží nad vodou, je to, že můžu stále zápasit. Ne že bych si stěžoval, ale já jen pokud mi bude někdo nadávat, tak to bude muset napsat na papírek. Držte palce,“ dodal ještě emotivně.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Baba_ jaga_ vaclav mikukasek (@vasek_mikukasek_mma)

Mikulášek se vracel z chorvatského Zrće. „Pokud chce někdo řešit, že Mikulášek na Zrće někoho plesknul anebo s ním hodil o zem, tak nemusí. Já to udělal a důvody... Pokud o mně chceš mluvit nebo mě podělat nebo si sereš do huby a pak vykuřuješ lidi, které pomlouváš, tak tě prostě naučím jako na základní škole, že se to nedělá. Rovná páteř vám chybí,“ napsal si do stories z Chorvatska.

Dá se tedy předpokládat, že se v přímořském letovisku zapletl do nějakého konfliktu. Nebylo by to poprvé. Už dříve kvůli potyčkám s rozhodčím či trenérem dostal zákaz na akce Oktagonu.

Domů
Sdílet
Diskuse