Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
12. července 2024 v 15:21
Čas čtení 0:55
Anna-Marie Hanzlíková

Co o parném víkendu v Praze: fotbal, letňáky i trhy!

Co o parném víkendu v Praze: fotbal, letňáky i trhy!
Zdroj: Unsplash/Zhifei Zhou
KULTURA KULTURNÍ AKCE PRAHA TIPY NA VÝLET PRAHA
Uložit Uložené

O víkendu padnou třicítky a ty jsi zůstal*a ve městě? Nezoufej, přes léto to žije i v Praze. Přinášíme seznam tipů, kam vyrazit.

Víkend už klepe na dveře a s ním tradičně spousta příležitostí, jak ho strávit. Ať už tě láká sport, kultura, nebo nakupování, víme, kam v Praze vyrazit.

Francouzské trhy

Cítit se jako Amélie z Montmartru, když si nakupuje čerstvé jídlo u stánku? Můžeš! Na Kampu dorazí tradiční francouzské trhy. Kromě jídla lákají organizátoři také na tematický doprovodný program, čekají tě koncerty i kouzelník.

Letní kina

Teplé červencové večery si o večer na louce s filmem přímo říkají. U Keplera dávají skandinávský hit z Berlinale Mosty. Pokud miluješ kultovky, zkus Kinskou, kde v pátek uvádí Počátek a v sobotu snímek Big Lebowski. Vždy ale zkontroluj konkrétní události a předpověď, občas se promítání kvůli nepříznivému počasí ruší.

 

Pokud tě promítání neláká, doporučujeme ještě hit z letošních Varů Zatracená krvavá láska, který v pátek premiérově uvede Bio Oko. Naši recenzi si můžeš přečíst tady.

Divadelní festival Za dveřmi

V divadelní prkna se promění holešovická tržnice, Mariánské náměstí a Holport Holešovice. Pouliční divadelníky sem totiž dostane festival Za dveřmi. Přijedou sem z celé republiky, ale i ze zahraničí. Festival potrvá až do úterý. Vstup na akci je dobrovolný.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Zápisky malé kritičky (@zapiskymalekriticky)

Fotbal

Fotbalové EURO se chýlí ke konci. V neděli večer se utká Španělsko a Anglie. Vyraz si užít atmosféru někam ven! Promítání nabízí i některé zahrádky, hru si na velkém plátně vychutnáš například na pivní zahrádce na Rohanském ostrově.

Domů
Sdílet
Diskuse