Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
15. července 2024 v 11:28
Čas čtení 0:45
Veronika Ábelová

Hvězda nové marvelovky provokuje fanoušky. „Nikdo zatím neuhodl, koho hraju.“

Hvězda nové marvelovky provokuje fanoušky. „Nikdo zatím neuhodl, koho hraju.“
Zdroj: AMC/Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY CAPTAIN AMERICA: NOVÝ SVĚT
Uložit Uložené

Giancarla Esposita můžeš znát z Breaking Bad nebo The Boys. Teď se stal součástí Marvel Cinematic Universe a má důležitou roli v novém filmu Captain America: Nový svět. Nikdo ale neví, koho hraje.

Jeho účast byla až donedávna tajností. Dlouho se spekulovalo o tom, jakou roli by Esposito mohl v MCU ztvárnit. Padaly například možnosti jako nový Magneto nebo Doctor Doom. Nečekaně se ale objeví poprvé už ve filmu Captain America: Nový svět, který půjde do kin příští rok. Podle prvního traileru hraje opět záporáka, není ale jasné jakého.

Šíří se informace, že se herec objeví v roli G. W. Bridge, který má vazby na S.H.I.E.L.D. Zdá se ale, že Esposito tyto domněnky vyvrátil. „Postava, kterou hraji, je drsná. A to mě vždycky nadchne. Vytvořit tuto postavu v souladu s jejím vznikem je pro mě fascinující výzva,“ řekl herec tento víkend po uvedení prvního traileru k filmu. „Natáčení bylo neuvěřitelné. Neřeknu vám, koho hraji... lidé se snaží hádat a nikdo to zatím neuhodl správně,“ vzkázal Esposito.

V minulosti herec také oznámil, že se objeví nejen v tomto filmu, ale i v sérii Disney+. Mohl by se objevit buď v Daredevil: Born Again, nebo Ironheart. V připravovaném díle Captaina Americy se dále objeví Anthony Mackie, Danny Ramirez, Xosha Roquemore, Tim Blake Nelson nebo Harrison Ford. Film potom zamíří do kin 14. února 2025.

Domů
Sdílet
Diskuse