Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. srpna 2024 v 14:14
Čas čtení 0:43
Karolína Fejtová

Vémola jde před trilogií s Attilou do další bitvy. Ještě letos se pobije s Pirátem, od kterého dostal KO

Vémola jde před trilogií s Attilou do další bitvy. Ještě letos se pobije s Pirátem, od kterého dostal KO
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY KARLOS VÉMOLA MMA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Šampion polotěžké váhy Karlos „Terminátor“ Vémola přijal výzvu od Samuela „Piráta“ Krištofiče. Zápasníci se v titulové bitvě utkají 9. listopadu na turnaji Oktagon 63 v Bratislavě.

Terminátor zdánlivě ukončil kariéru v červnu po úspěšné odvetě s Attilou Véghem. Dlouho mu to ale nevydrželo a nyní kývnul na Pirátovu výzvu v polotěžké váze.

Doporučeno
Je to oficiální! Karlos Vémola a Attila Végh budou mít třetí zápas Je to oficiální! Karlos Vémola a Attila Végh budou mít třetí zápas 3. srpna 2024 v 9:35

„Jeden chlápek si na mě zase pustil pusu na špacír a řekl, že by mě prý porazil na devíti z deseti zápasů. Ale pak odešel do důchodu. Já bych si klidně dal odvetu v polotěžké váze. V Bratislavě ti ukážu, že tě znovu zasadím do země jako cibuli!“ řekl Pirát na nedávné Summer Party.

Na odpověď nemusel dlouho čekat. „Na Bratislavu mám jen ty nejlepší vzpomínky, pokaždé, když tu zápasím, dám někomu KO. Ale pokud se s Attilou dohodneme na trilogii, asi se budu potřebovat trochu rozehřát!“ odpověděl s odkazem na třetí zápas s Attilou Véghem, k němuž dojde pravděpodobně příští rok těsně před či během léta.

Pirát Vémolu loni v pražské aréně tvrdě knokautoval. Tehdy zápasili ve váze do 88 kilogramů, letos půjde o 93 kilogramů. „Do smrti by mě s*alo, že mě knokautoval frajer, kterého, jak já tvrdím, porazím devětkrát z deseti,“ dodal Vémola.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Domů
Sdílet
Diskuse