Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
14. srpna 2024 v 8:31
Čas čtení 0:43
Ondřej Mrázek

Tvůrce hororového trháku roku Longlegs už láká na svůj příští film. Opět v něm poteče krev

Tvůrce hororového trháku roku Longlegs už láká na svůj příští film. Opět v něm poteče krev
Zdroj: NEON
FILMY A SERIÁLY HORORY
Uložit Uložené

Režisér Osgood Perkins se vrací s filmovou adaptací příběhu Stephena Kinga.

Poté, co jeho letošní snímek Longlegs s Maikou Monroe a Nicolasem Cagem sklízel týdny samé nadšené reakce a virální kampaň z něj učinila jeden z největších hororových hitů roku, je režisér Osgood Perkins připraven diváky a divačky začít lákat na svůj další kousek.

Doporučeno
Temný Batman, epický Pán prstenů nebo nový Terminátor. Na co se těšit v srpnu na streamech? Temný Batman, epický Pán prstenů nebo nový Terminátor. Na co se těšit v srpnu na streamech? 31. července 2024 v 16:00

Tou bude snímek The Monkey, jenž adaptuje jeden z méně známých příběhů spisovatele Stephena Kinga. Děj povídky začíná tím, že dva malí bratři, Peter a Dennis, najdou na půdě domu svého prastrýce hračku opice, která tluče na cimbál. Brzy vyjde najevo, že opici původně objevil jejich otec Hal, který má však podezření, že hračka pro změnu vedla ke zmizení jeho otce. Opice je podle něj totiž prokletá a pokaždé, když zatleská svými mechanickými činely, někdo z Halových blízkých zemře.

První teaser na snímek z produkce filmové společnosti NEON neodhaluje mnoho, láká však na specifickou atmosféru i další krvavá jatka, která zjevně budou zápletku provázet. Ve filmu si zahráli Theo James, Tatiana Maslany, Elijah Wood, Christian Convery, Colin O'Brien, Rohan Campbell nebo Sarah Levy.

Snímek dorazí do kin v únoru příštího roku, kde svede souboj s novým Captainem Americou.

Domů
Sdílet
Diskuse