Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Tohle je 8 módních trendů, které na podzim 2024 musíš zařadit do svého šatníku
Doporučeno
Koukni, kde všude po Praze natáčeli Vránu. Ve filmu, který teď brázdí kina, uvidíš Novou scénu nebo Žižkov Koukni, kde všude po Praze natáčeli Vránu. Ve filmu, který teď brázdí kina, uvidíš Novou scénu nebo Žižkov 29. srpna 2024 v 15:09

Khaki

Návrat na scénu předznamenává khaki zelená barva, která k chladnému počasí patří. Podobně jako sytě červený odstín vínové dokáže tmavě zelená dodat jinak minimalistickému outfitu elegantní a draze vypadající vzhled. Líbí se nám moderní styl a zároveň nadčasovost tohoto odstínu. Atraktivní khaki modely představily módní domy jako Burberry, Gucci nebo Ferragamo.

Saténový top Massimo Dutti (1 299 korun)

Massimo Dutti
Zdroj: Massimo Dutti

Svetr COS Chunky Pure Cashmere Jumper (6 300 korun)

COS
Zdroj: COS

The Frankie Shop Mavis Oversized Trench Coat (8 600 korun)

The Frankie Shop
Zdroj: The Frankie Shop

Balet flats

Trend, kterým mnoho žen opovrhuje kvůli jeho neslavné minulosti, je tu s námi již několik sezón a bude v kurzu i v podzimních dnech. Ne nadarmo vlastní několik párů modelky Bella Hadid nebo návrhářka Ivana Mentlová, kterou považujeme za jednu z nejstylovějších Češek. Modely pro novou sezonu byly představeny nejen v univerzálních odstínech prvotřídní kůže, ale také v metalických odlescích nebo s nepřehlédnutelným, nápadným zdobením. 

Kožené baleríny Zara (999 korun)

Zara
Zdroj: Zara

Kožené baleríny Massimo Dutti (2300 korun)

Massimo Dutti
Zdroj: Massimo Dutti

Kůže, kůže a kůže

Kůže je jedním z našich oblíbených evergreenů v dámském šatníku, ať už je jakékoliv roční období, ale není lepší čas než podzim, kdy vytáhnout motorkářskou bundu, svrchní košili, sukni nebo kalhoty z tohoto odolného materiálu.

Doporučeno
Svetr, který ti vydrží na věky. 12 tipů na nejlepší svetry podzimu, které jsou udržitelné a kvalitní Svetr, který ti vydrží na věky. 12 tipů na nejlepší svetry podzimu, které jsou udržitelné a kvalitní 12. září 2024 v 7:00

Fantazii se meze nekladou a je jen na tobě, zda sáhneš po černé klasice, která časem získá atraktivní patinu, po kůži s neobvyklou strukturou nebo po odvážně barevných modelech, která zazáří, kamkoli se vydáš. 

The Frankie Shop Lola Mini sukně z umělé kůže (4 000 korun)

The Frankie Shop
Zdroj: The Frankie Shop

Kožená bunda Massimo Dutti Nappa (10 000 korun)

Massimo Dutti
Zdroj: Massimo Dutti

Kožený kabát Mango (9 999 korun)

Mango
Zdroj: Mango

Úplety s netradičními prvky

Nadcházející sezoně budou dominovat hrubé úplety s netradičními detaily, které dodají outfitům nový rozměr. Svetry jsou nezbytnou součástí vrstvení v chladném počasí a skvěle fungují se šaty, džínami, sukněmi a v podstatě s čímkoli, pokud se trefíš do správné kombinace. Buď tento podzim kreativní a zvol vzory, pruhy, díry, asymetrické linie a další. Kvalitní kousky z dobrých materiálu ti vydrží roky.

Žebrovaný svetr Mango Bows (999 korun)

Mango
Zdroj: Mango

Strukturovaný svetr Massimo Dutti (2 399 korun)

Massimo Dutti
Zdroj: Massimo Dutti

Isabel Marant Moka rolák s třásněmi (30 tisíc korun)

Isabel Marant
Zdroj: NET-A-PORTER
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse