Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Bývalý hráč bowlingu, surfař nebo stolní tenistka. To jsou účastníci nové řady Love Islandu

Kristi

Kristi je 24 let a je vždycky optommistická. Její nakažlivý smích všechny rozproudí. Je nejvyšší z letošních miláčků, ale rozhodně se na nikoho nebude dívat svrchu. V roce 2020 se zúčastnila soutěže Miss Slovensko a umístila se na třetím místě. Je milovnicí módy, sportu a jejím snem je založit vlastní značku plavek a otevřít si bistro.

 Love Island
Zdroj: TV Markíza/ Love Island

Kerol

Kerol, nejstarší ze soutěžících, je alfa samicí této sezóny Love Islandu, která neváhá využít svůj sex-appeal, kdykoli se jí zachce. Temperamentní asistentka je dominantní povahy a jde si za tím, čeho chce dosáhnout. Kerol je profesionální hráčkou stolního tenisu.

 Love Island
Zdroj: TV Markíza/ Love Island

Viky

Mladá 22letá tenisová trenérka Viky vystudovala psychologii v USA, kde zůstala žít a pracovat. Je velmi ambiciózní, neodolatelná a přitahují ji ‚bad boyové‘. Svou účast v pořadu Love Island vnímá jako velkou zkušenost, ale především by na ostrově ráda našla opravdovou lásku.

Love Island
Zdroj: TV Markíza/ Love Island

Terez

Sebevědomá, koketní a drzá. I taková je šestadvacetiletá modelka z Prahy. Na Instagramu si vybudovala silnou pozici, sleduje ji už více než 100 tisíc lidí. Terez je silná osobnost, která mnohé dráždí, ale často za svým tvrdým výrazem jen skrývá své skutečné pocity.

Love Island
Zdroj: TV Markíza/ Love Island

Anet

Dravá čtyřiadvacetiletá Anet přesně ví, jak využít své atraktivity, aby získala, co chce. Půvabná prodavačka aut z Jihlavy nesnáší dívky, které chtějí být středem pozornosti, a nebojí se jim to dát pocítit a říct jim do očí, co se jí nelíbí. Dosud měla dva vážné vztahy, nyní je už přes rok sama. Ráda tráví čas s přáteli, miluje drinky a večírky. 

Love Island
Zdroj: TV Markíza/ Love Island
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Zpět
Sdílet
Diskuse