Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. září 2024 v 11:24
Čas čtení 0:54
Veronika Ábelová

„Všechno, o čem sníte, tu můžete vytvořit,“ říká Jack Black v prvním traileru k filmu Minecraft. Kdy snímek uvidíme?

„Všechno, o čem sníte, tu můžete vytvořit,“ říká Jack Black v prvním traileru k filmu Minecraft. Kdy snímek uvidíme?
Zdroj: Warner Bros
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Videohra, která si získala celý svět, se konečně dostane na plátna kin. Premiéra filmu se už dvakrát odložila, a to především kvůli pandemii covidu-19.

V roli ikonického Steva se objeví Jack Black, kterého můžeš znát z Jumanji nebo jako člena skupiny Tenacious D. Ten se ve filmu potká s čtyřčlennou bandou, v jejímž čele je Garret Garrison přezdívaný jako Popelář, kterého ztvární Jason Momoa. Skupinu přátel potom doplní Henry (Sebastian Eugene Hansen), Natalie (Emma Myers) a Dawn (Danielle Brooks). Režisérem snímku je Jared Hess.

Skupina přátel se skrze záhadný portál dostane do hranatého světa založeného na fantazii. Aby se dostali zpátky domů z Nadsvěta, musí pochopit pravidla hranaté říše, ve které číhají nástrahy jako jsou Zombíci nebo Vepříci, a podniknout pouť ve společnosti profíka na craftování, Steva. Čeká je nevídané dobrodružství, ve kterém musí projevit svou kuráž a tvůrčí schopnosti. To by jim mělo pomoci i po návratu do skutečného světa.

Doporučeno
ŽEBŘÍČEK: Tohle je 6 filmových rozchodových scén, které dostaly všechny do kolen ŽEBŘÍČEK: Tohle je 6 filmových rozchodových scén, které dostaly všechny do kolen 4. září 2024 v 13:35

Videohra švédského vývojáře Mojang Studios poprvé vyšla v roce 2011 a má za sebou i řadu dalších produktů jako je například Minecraft: Story Mode. V roce 2014 ji odkoupil Microsoft, který je producentem filmu. Ve snímku, jehož hranatým světem nás bude provázet Jack Black, se diváci mohou těšit i na kaskadérské kousky. „Několikrát jsem byl zapřažen. Je to boj a hlavně učení se těmto pohybům,“ řekl magazínu Variety Brooks, který ve filmu hraje Dawna. „Je to hlavně Jack Black, který odvádí těžkou práci,“ dodal a prozradil, že Black ve filmu létá.

Snímek bude v kinech už příští rok, a to 3. dubna.

Domů
Sdílet
Diskuse