Turisté a turistky zhodnotili, která česká jídla podávaná s masem jsou podle nich úplně nejhorší.
Uživatelé a uživatelky serveru TasteAtlas vybrali ty nejhorší české pokrmy, jež se tradičně podávají s masem. Najdeš mezi nimi jídla, která se objevují snad na každém denním menu – a Češi a Češky na ně obvykle nedají dopustit. Takže se zhluboka nadechni a vydechni (ideálně tak desetkrát) a napiš nám do komentářů, jestli to tak máš i ty, nebo naopak s žebříčkem cizinců a turistů souhlasíš.
TasteAtlas sestavuje svoje žebříčky na základě hodnocení uživatelů a uživatelek. Do hodnocení se nezapočítává hlasování botů nebo lokálních patriotů, kteří nehodnotí objektivně a snaží se jenom propagovat svou domovinu.
5. Gulášová polévka
Tato vydatná polévka je velmi podobná slavnému guláši a používá podobné ingredience, aby vytvořila trochu jiný pokrm. Obvykle se připravuje z hovězího masa, které se opeče a dusí spolu s cibulí v aromatickém vývaru okořeněném paprikou. Její konzistence a chuť ale zjevně turisty nenadchla. V žebříčku skončila pátá s hodnocením 3,8 hvězd.