Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. července 2015 14:09
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Klasická pizza má vážného konkurenta. O rozruch se postarala síť KFC

KULTURA KFC
Uložit Uložené

Dokážete si představit kombinaci dvou oblíbených jídel v jednom?

Síť restaurací rychlého občerstvení KFC, která se zaměřuje zejména na kuřecí maso ve smažené podobě všelijakých chutí, představila před nedávnem nový produkt s velkým potenciálem. Je jím pizza v kombinaci s poměrně velkým kuřecím plátkem v těstíčku. Ten nahradil klasické těsto a celý pokrm s příznačným názvem Chizza se podává tak, jak můžete vidět na obrázku níže. Speciální menu se z Filipín zatím ke zbytku světa nedostalo, ale podle zahraničních médií je prý jen otázkou času, kdy se dočkají i ostatní. Jak už bývá zvykem, při takových novinkách o sobě nechají slyšet i zastánci zdravé stravy, kteří velmi rádi moralizují a jedním dechem dodávají, že prakticky jde o instantní infarkt. Souhlasíš, nebo by sis bez problémů na tomto menu pochutnal/a?

 Promo video, na které se však nedoporučujeme dívat v pozdních večerních hodinách. Tedy pokud si potrpíte na štíhlé postavě

Klasická pizza má vážného konkurenta. O rozruch se postarala síť KFC
 

Klasická pizza má vážného konkurenta. O rozruch se postarala síť KFC
Domů
Sdílet
Diskuse