Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. srpna 2015 17:53
Čas čtení 0:00
refresher team

FAST GOOD: Naučme se připravit chutné hovězí, uvařit dokonalou rýži nebo udržet bylinky vždy čerstvé

KULTURA BYLINKY
Uložit Uložené

První pomoc pro ty, kteří nemají čas ani dostatek inspirace na to, aby se angažovali v kuchyni.

V pilotním díle jsme vám ukázali, jak proměnit oblíbené jídlo Američanů na netradiční pochoutku. Ohlasy náš příjemně překvapily a na vaše podněty přidáváme tentokrát k receptu i seznam ingrediencí. Rádi bychom také připomenuli, proč relace FAST GOOD vznikla. Nápad se zrodil v hlavě mladého kuchaře Učka, který by rád ukázal nejen mladým lidem, že vaření není magie pro kouzelníky, ale přípravu rychlého a chutného jídla zvládne každý z nás. K výrobě je často potřeba jen pár ingrediencí, které s největší pravděpodobností najdeme v každé domácnosti, takže pro zažehnání hladu není potřeba se obracet jen na restaurace a donáškové služby. No a jelikož máme všichni málo času, tak se svými tipy soustřeďuje převážně na jídlo, které bezproblémově připravíme za pár minut.
 
V druhém pokračování FAST GOOD se podíváme na oblíbené jídlo blízkého východu. Jde o pokrm z mletého masa, připravený s výbornou omáčkou a navíc se dozvíte, jak se naučit jednoduše vařit rýži, což bývá často noční můrou mnoha domácností, nebo také tip, jak udržet čerstvé bylinky co nejdéle ve fresh stavu. Všechny připomínky k naší nové relaci můžete zanechat v prostoru pod článkem a nenaštveme se ani v případě, že se rozhodnete zanechat pozitivní komentář. Pokud vás zajímají fotky z natáčení nebo různé tipy, například i o tom, kolik času a peněz stojí příprava jídel, která vám ukazujeme, tak sledujte Instagram @wearefastgood.
 
ingredience:
 
400 g hovězího masa (mleté)
150 g čočky (může být konzervovaná)
1-2 čl garam masala
pár lžic slunečnicového oleje
1 ks plechovky s loupanými rajčaty
1 čl kurkuma
2 ks jarní cibulky
1 pl medu
1 svazek koriandru
sůl
černé koření
 
 
FAST GOOD: Naučme se připravit chutné hovězí, uvařit dokonalou rýži nebo udržet bylinky vždy čerstvé
FAST GOOD: Naučme se připravit chutné hovězí, uvařit dokonalou rýži nebo udržet bylinky vždy čerstvé
Domů
Sdílet
Diskuse