První pomoc pro ty, kteří nemají čas ani dostatek inspirace na to, aby se angažovali v kuchyni.
V pilotním díle jsme vám ukázali, jak proměnit oblíbené jídlo Američanů na netradiční pochoutku. Ohlasy náš příjemně překvapily a na vaše podněty přidáváme tentokrát k receptu i seznam ingrediencí. Rádi bychom také připomenuli, proč relace FAST GOOD vznikla. Nápad se zrodil v hlavě mladého kuchaře Učka, který by rád ukázal nejen mladým lidem, že vaření není magie pro kouzelníky, ale přípravu rychlého a chutného jídla zvládne každý z nás. K výrobě je často potřeba jen pár ingrediencí, které s největší pravděpodobností najdeme v každé domácnosti, takže pro zažehnání hladu není potřeba se obracet jen na restaurace a donáškové služby. No a jelikož máme všichni málo času, tak se svými tipy soustřeďuje převážně na jídlo, které bezproblémově připravíme za pár minut.
V druhém pokračování FAST GOOD se podíváme na oblíbené jídlo blízkého východu. Jde o pokrm z mletého masa, připravený s výbornou omáčkou a navíc se dozvíte, jak se naučit jednoduše vařit rýži, což bývá často noční můrou mnoha domácností, nebo také tip, jak udržet čerstvé bylinky co nejdéle ve fresh stavu. Všechny připomínky k naší nové relaci můžete zanechat v prostoru pod článkem a nenaštveme se ani v případě, že se rozhodnete zanechat pozitivní komentář. Pokud vás zajímají fotky z natáčení nebo různé tipy, například i o tom, kolik času a peněz stojí příprava jídel, která vám ukazujeme, tak sledujte Instagram @wearefastgood.
ingredience: