Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2015 13:05
Čas čtení 0:00
Peter Hlavička

Co měly oblečené celebrity během udělování cen MTV VMA 2015?

MÓDA
Uložit Uložené

Na udílení cen MTV VMA opět nechyběly všechny nejznámější celebrity dnešní doby a na červeném koberci se tak opravdu bylo na co dívat.

Včerejší večer opět patřil udělování cen MTV Video Music Awards, ale kromě samotných výherců a jedinečných vystoupení, které jsme ti shrnuli v komplexním článku, se v Microsoft Theater v Los Angeles řešila včera ve velkém i móda. Celebrity si totiž jako obvykle nenechaly ujít příležitost předvést své nejlepší outfity na červeném koberci, ale taková Miley Cyrus, která moderovala celý galavečer se například hned ze začátku postarala o pořádné faux pas se svými dvěma nezbednicemi. Aby toho nebylo málo, Miley patřila během celého večera mezi nejvíce svlečené celebrity, nakolik jí stříbrné šaty doplňky zakrývaly opravdu jen to nejnutnější. Svým outfitem však dokázala upoutat pozornost například i taková Amber Rose nebo stále plnější Kim Kardashian a při množství večerních šatů se nenechali zahanbit dokonce ani pánové. Sleduj tak vybrané celebrity na záběrech níže a své názory na jednotlivé outfity můžeš vyjádřit pod článkem.

Domů
Sdílet
Diskuse