Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. září 2015 13:51
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Přejet na kole po úzkém popruhu nad 112metrovou propastí? Kenny Belaey ti ukáže, jak na to

SPORT VIDEO
Uložit Uložené

Kenny Belaey je mistr svého oboru, což před nedávnem dokázal i ve videu pro Red Bull, ve kterém se mu podařilo přejet slackline ve výšce 112 metrů nad zemí.

Slavný belgický závodní cyklista a devítinásobný světový šampion v trialu Kenny Belaey má za sebou již řadu šílených kousků, při pohledu na něž většině lidí tuhne krev v žilách a jeho nedávná jízda v novém videu s názvem Kenny Belaey's Balance pro Red Bull toho není žádnou výjimkou. V něm se nebojácný biker prohání po francouzských Alpách (což už může být pro někoho něco zcela nepředstavitelného) a celé video vyvrcholí Kennyho úspěšným přejetím po 18 metrů dlouhém slacklinu, kdy pod sebou má závratnou 112metrovou propast. Své nervy ze železa a dokonalou rovnováhu předvedl  v oblasti La Plagne v nadmořské výšce 2700 metrů. Samotnému kousku předcházel rok příprav a šest měsíců intenzivního tréninku a ačkoliv se Kennymu úzký popruh zpočátku nedařilo přejet, vytrval a zvládl to s bravurou sobě vlastní. Po celou dobu byl pochopitelně chráněn jištěním a pod hlavním videem se můžete podívat i na několik nepovedených pokusů a záběrů ze zákulisí celého natáčení.  

Kennyho pády působí děsivě i zpoza obrazovky

Domů
Sdílet
Diskuse