Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. listopadu 2015 11:35
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Pil C a Paulie Garand ve společné skladbě o ženách a rapgame. Poslechni si atmosférické album Boomerang

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Spolupráce, kterou si pravděpodobně oblíbí hodně fanoušků.

Hodně fanoušků československého rapu momentálně odpočítává listopadové dny a s napětím čeká, zda Pil C stihne slibovaný termín vydání svého prvního sólového počinu. Tento problém již nemusí řešit Paulie Garand, kterému při tvorbě desky již tradičně asistoval dvorní producent Kenny Rough. Dnes, přesně o půlnoci, se na oficiálním youtube kanálu labelu Ty Nikdy objevily všechny skladby z alba Boomerang a mezi nimi i očekávaná spolupráce se zmiňovaným Pil C. Ta dostala název Labyrint a oba interpreti v ní předvedli pro sebe typickou sloku, i co se týče textu. Produkčně skladbu samozřejmě ošéfoval Kenny a my doufáme, že se dočkáme i videoklipu.

Dnes proběhne oficiální křest v domovském Liberci a v pondělí si můžeš přijít album poslechnout do pražského Musictownu, který sídlí na Žižkově, hned u věže. Album si můžeš opatřit na stránce www.tynikdy.cz/shop.

Domů
Sdílet
Diskuse