Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. února 2016 2:21
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Apple začne vykupovat už i rozbité iPhony. Na internet unikly detaily

TECH IPHONE
Uložit Uložené

Máte iOS smartphone s rozbitým displejem nebo porouchaným Home tlačítkem? Výrobce ho od vás koupí za body, které sníží cenovku zcela nového iPhone zařízení.

Společnost Apple již nějakou tu dobu umožňuje zákazníkům, kteří mají starší model iPhone, aby ho vrátili a nabyté body pak použili jako slevu na nákup zcela nového kusu. Podle zpráv z odborných kuloárů ale plánuje kalifornský výrobce tento populární program ještě trošku rozšířit, a to i o smartphony s poškozeními. Ne však s jakýmikoli, rozbité zařízení musí stále splňovat určité podmínky. Samotné odměny by se prý měly pohybovat v takových hodnotách: iPhone 5s - 50 dolarů, iPhone 6 - 200 dolarů a iPhone 6s - 250 dolarů. Od nové možnosti je zřejmě očekávané, že poskytne větší motivaci ke koupi poslední generace, která byla představena teprve loni v září. Apple rovněž doufá, že to uživatele odradí od výměny poškozené součástky, díky čemuž mu mohou o několik procent narůst prodeje a tím pádem i zisk. V kamenných prodejnách Apple Store mají dokonce přibýt speciální zařízení, která zaměstnancům umožní rychlou a hlavně bezpečnou aplikaci dodatečné ochrany v podobě fólií pro displeje. iPhone stačí jen vložit do vyhrazeného prostoru a o vše ostatní se již postará šikovná pomůcka. Služba vznikne v rámci užší spolupráce se známým výrobcem příslušenství pro produkty od Apple, společností Belkin.

Domů
Sdílet
Diskuse