Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. února 2016 16:54
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Hru jako je Superhot jste ještě neviděli. Jednoduchou grafiku v ní kompenzuje unikátní hratelnost

TECH
Uložit Uložené

Nebaví vás výdobytky moderního herního průmyslu a toužíte spíše po něčem jednodušším, při čem se však stále dobře pobavíte? Zde je jedna z možností.

I když na první pohled vypadá jako jeden z dalších krvavých FPS titulů, po zhlédnutí oficiálního gameplay traileru velmi rychle zjistíte, že vaše první dojmy byly opravdu klamné. Hra Superhot, která v těchto dnech teprve přichází na osobní počítače s operačním systémem Windows a která v kampani na webu kickstarter.com shromáždila 250,000 dolarů na vlastní realizaci, je totiž řazena spíše do puzzle kategorie a maskovaná jako akce z pohledu první osoby.

Unikátní ji však činí zejména její hratelnost. Pokud se hráč nehýbe, zastaví se celé herní prostředí včetně ozbrojených nepřátel, přičemž každý jeden pohyb do stran nebo střelba poskytne možnost stejně velkého pohybu i přítomné umělé inteligenci. Princip hry je navíc maximálně jednoduchý - vaším úkolem bude eliminace každé virtuální osoby, která přijde do cesty, protože té půjde o to samé s vámi, takže se musíte vyhýbat nejen napadení sečných zbraní, ale i létajícím nábojům. Nejideálnější způsob hraní by ale byl prostřednictvím VR headsetu a kompatibilních herních ovladačů, což by umožnilo realistické řízení pohybu našich rukou ve virtuální realitě Superhot. Vývojáři dokonce oznámili, že titul časem zpřístupní i pro konzole Xbox One od Microsoftu. Pokud vás zajímá více, navštivte web superhotgame.com. Originální a pouze za sedm dní vyhotovený prototyp hry, ze kterého vznikl současný titul, si můžete zahrát přímo v internetovém prohlížeči.

Hru jako je Superhot jste ještě neviděli. Jednoduchou grafiku v ní kompenzuje unikátní hratelnost

Domů
Sdílet
Diskuse