Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. dubna 2016 23:54
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Deadpool 2 oficiálně potvrzen se stejnými tvůrci. Spojí se s marveláckým Spider-Manem?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Simon Kinberg, Tim Miller a Kevin Feige k sobě mají blízko. Čeká nás velkolepá komiksová událost?

Když jsme si před rokem, přesně 1. dubna, dělali srandu z toho, že Hugha Jackmana uvidíme po boku Hulka, mnoho lidí na to skočilo, což nás mrzí, zároveň ale musíte dávat pozor na to, co 1. dubna čtete. Dnes dáme ale žerty stranou. Tim Miller (režisér Deadpoola) a Simon Kinberg (výkonný producent pro X-Men filmy, scénárista, něco jako Kevin Feige pro Marvel, akorát v mnohem menším meřítku) se totíž v posledních dnech až dvakrát věnovali tématu crossoveru filmových komiksových světů Foxu (X-Men, Fantastic Four, Deadpool, Gambit...) a Marvelu.

Deadpool 2 oficiálně potvrzen se stejnými tvůrci. Spojí se s marveláckým Spider-Manem?

Oba se nechali slyšet, že mají s Kevinem Feigem skvělé vztahy (v Deadpoolovi měl dokonce Kevin malý easter egg) a nejednou se už pokusili navázat jistý druh spolupráce. Nejprve mluvili o tom, že by jednoho dne rádi viděli crossover mezi X-Men a Avengers, čemuž by se opravdu nebránili žádní fanouškové a diváci. Nevědí sice, jak by to šlo realizovat, pokud jim to ale studia odklepla, určitě by našli nějaký způsob, jak tyto dva světy spojit, což sami vehementně tvrdili. O den později se už pustili do dalšího zajímavého tématu. Fanouškové komiksů Deadpoola nebo Spideyho jsou určitě obeznámení s tím, že spolu tvoří úžasnou a dynamickou dvojku a vidět je společně na stříbrném plátně by bylo splněným snem. No, o tom sní jak Tim Miller, tak i Simon Kinberg. Je možné, že se to jednoho dne stane, sami ale nevěříme tomu, že to bude v následujících letech.

Je ale možné, že se Fox s Marvelem domluví ve chvíli, kdy superhrdinským filmům začne docházet šťáva, resp. když se publikum začne nudit. To se nestane v nejbližších 5-10 letech, takže si na případný crossover ještě dlouho počkáme. Je ale jisté, že budou tyto filmy jednou potřebovat pořádný impulz a crossovery inspirované komiksy, jaké tyto dva světy nabízí, by do kin přitáhly další miliony diváků. Je ale nepravděpodobné, že se to stane tak brzy. Možná, pokud Foxu nevyjdou další filmy a stanou se zklamáním, to ale studio nedovolí.

Deadpool 2 oficiálně potvrzen se stejnými tvůrci. Spojí se s marveláckým Spider-Manem?

A jen tak mimochodem, včera v noci se oficiálně potvrdil Deadpool 2 se stejným tvůrčím týmem, který vytvořil jedničku, tedy Tim Miller jako režisér, Rhet Reese a Paul Wernick jako scénáristé a Ryan Reynolds coby hlavní postava (také pracoval na scénáři). Očekává se i návrat původních postav a také byl potvrzen Cable. Kdo ho bude hrát sice nevíme, ale oznámení by na sebe dlouho čekat nemělo.

Domů
Sdílet
Diskuse