Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. dubna 2016 10:51
Čas čtení 0:00
Samuel Majdek

Vyzpovídali jsme českou a slovenskou elitu v CS, Dotě či mistra světa v Trackmanii. Vychutnej si atmosféru 5. edice turnaje Y-GAMES

TECH VIDEO
Uložit Uložené

Setkání profesionálních hráčů, streamerů a široké veřejnosti na e-sports turnaji Y-GAMES.

Minulý víkend (16-17.4) to na Fakultě informatiky a informačních technologií Slovenské technické univerzity v Bratislavě na 5. edici e-sports turnaje Y-GAMES praskalo ve švech. Setkali se zde profesionální hráči, streameři a akci si přišlo vychutnat mnoho návštěvníků, protože kromě samotného turnaje byl pro veřejnost připravený bohatý doprovodný program. My jsme si popovídali s organizátorem této akce, který nám prozradil zajímavé detaily a také jsme si odchytili některé známé týmy, hráče a streamery na krátký rozhovor. Vychutnej si atmosféru turnaje Y-GAMES v následujícím videu. Mikrofonu se ujal Kryštof Králík, herní komunita ho může sledovat na Twitchi ZDE.

A pokud jsi ještě neviděl naše video s moderátorkou Barborou Bakošovou, která na tento turnaj zavítala také, aby se naučila hrát počítačové hry, určitě tak udělej ZDE.

Domů
Sdílet
Diskuse