Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. května 2016 21:35
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmus rapuje o tom, jak náročné je být povoláním syn v ukázce z alba Krstný otec

HUDBA
Uložit Uložené

Pamatujete si, jak Patres před pár lety promoval skladbu Povolanie syn, která nakonec nespatřila světlo světa? Pravděpodobně slyšíme její současnou verzi.

Každý fanoušek slovenského rapu velmi dobře ví, že rok 2016 je zasvěcen dalšímu Rytmusovu sólovému počinu, o kterém už máme poměrně mnoho informací, s výjimkou té nejdůležitější – data vydání. Těsně před koncem minulého roku nám piešťanský krocan představil svůj velký a dlouze připravovaný projekt Eternal, o kterém se dlouho šířily fámy spojující tento titul s názvem alba. Nakonec se z něj vyklubal krátkometrážní film za doprovodu efektů a nechyběly ani dvě ukázky z chystaného sóla, jmenovitě Skutočně kvalitný Obrazy s produkcemi od Kazeta a Maiky Beatz.

Rytmus při každé možné příležitosti prohlašuje, že na albu Krstný otec pilně pracuje, čehož důkazem jsou i občasné krátké ukázky na sociálních sítích. Dnes jsme se dočkali přibližně třiceti sekund skladby, která nás hned vrátila o pár let zpátky. Někteří z vás si totiž určitě vzpomínají na tento konkrétní rozhovor starý pět let, kdy Patres možná i nechtěně prozradil, že chystá skladbu s názvem Povolanie syn, kterou věnuje všem „pracovitým“ klukům s jistou budoucností. Dnes zveřejněná ukázka se textově nese v podobném duchu, a proto vše nasvědčuje tomu, že jde o stejnou skladbu, samozřejmě už v novém kabátě a už s produkcí od Maikyho. Tímto ukončuji toto investigativní a konspirační okénko. Vychutnejte si ukázku.

 

⚠⚠⚠ #KrstnyOtec2016 #SukinSyn #Bengoro #TotoNeniSrandaPozor @maikybeatz

Video zveřejněné uživatelem @rytmusking,

Domů
Sdílet
Diskuse