Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2016 v 21:02
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Zatancuj si i ty! Macklemore a Ryan Lewis tě k tomu přímo vybízejí jejich videoklipem i s Idrisem Elbou

HUDBA
Uložit Uložené

Dance Off je další skladbou z alba This Unruly Mess I've Made, která se může pochlubit vizuálem.

This Unruly Mess I've Made, takový název dostalo druhé studiové album dua Macklemore & Ryan Lews, ale to už pravděpodobně víš, protože následovník úspěšného projektu The Heist vyšel už v únoru tohoto roku. Výše jmenované duo s ním vyrazilo na turné, ovšem nezapomínají ani na servírování nových videoklipů k jednotlivým skladbám. Po písních jako Downtown, Kevin či Brad Pitt's Cousin fanoušky jistě potěší fakt, že vizuálem je aktuálně doprovázen i track Dance Off. Klip, který si do parády vzali Ryan Lewis a Jason Koenig, vychází dva dny poté, co jeho autoři předvedli Dance Off živě na The Ellen Show.
 
Podle názvu písně není těžké uhodnout, o čem asi videoklip bude. Ústředním motivem je samozřejmě tanec, ke kterému tě vyzývá svými slovy již v úvodu hostující herec Idris Elba, objevující se i ve videu. To bylo natáčeno v různých prostorách, od restaurace, přes posilovnu až po pěkně vypadající hotel. Všechna tato místa však mají něco společného - všude si to někdo rozdal v tanečním souboji. Tak naber trochu energie i ty a prohlédni si klip na Dance Off níže. 

Pro více informací ze světa rapu sleduj Raporter

Domů
Sdílet
Diskuse