Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. května 2016 20:36
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Samsung představil Batman verzi Galaxy S7 edge včetně příslušenství a speciálního softwarového motivu

TECH SAMSUNG
Uložit Uložené

Další chuťovka pro fanoušky.

Po Iron Man edici jsme se dočkali další neodolatelné nabídky od jihokorejského giganta, která se nese v duchu dalšího populárního superhrdiny, tentokrát v černém plášti a černé masce. Celé balení však obsahuje mnohem víc, než jen limitovanou verzi současné vlajkové lodě s 5.5" zahnutým displejem a mírně upraveným designem v zlato černém kabátě. Jak je možné vidět díky unboxing videu přímo od Samsungu, součást také přizpůsobené krabice Galaxy S7 edge představuje i sběratelský symbol Batmana, autentické ochranné pouzdro či dokonce VR headset v podobném barevném sladění. A vizuálnímu přizpůsobení se nevyhnula ani nástavba operačního systému TouchWiz, kde jsou navíc již od koupě k dispozici hi-res wallpapery se stejným motivem nebo nainstalována mobilní hra Injustice: Gods Among Us.

Samsung představil Batman verzi Galaxy S7 edge včetně příslušenství a speciálního softwarového motivu
Zdroj: Samsung

Jde o výsledek spolupráce společností Samsung a Warner Bros., která zahrnuje přidání symbolu Batmana i na zadní stranu smartphonu a další vizuální změny konstrukce. Technické specifikace původní Galaxy S7 edge zůstaly bez jakékoliv změny, takže je k dispozici pokročilý hardware včetně efektivního chlazení, což ocení zejména gameři. Speciální edice na počest třetího výročí multiplatformové hry Injustice: Gods Among Us dorazí na pulty prodejen prvních obchodů začátkem června, cena je však stále neznámá. Prodej odstartuje Čína, Korea, Latinská Amerika, Rusko a Singapur.

Domů
Sdílet
Diskuse