Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. června 2016 12:18
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Konverzace na sociálních sítích budou obohaceny o sadu 72 nových smajlíků. Patří mezi ně například selfie, facepalm nebo emoji slaniny

TECH
Uložit Uložené

Ale i navzdory tomu se raději scházejte osobně a užívejte si přítomnosti druhých.

Už za pár dní přibydou do našich smartphonů noví smajlíci, skrze které tak rádi vyjadřujeme aktuální emoce při internetových konverzacích. Na jedné straně nám emoji pomáhají vyjádřit se v online konverzacích přesněji, na té druhé zase čím dál více odkládáme reálná setkání, což už ideální není. Dnes jsme se tu ale nesešli kvůli tomu, abychom moralizovali. Organizace, která má na starost schvalování nových emoji ještě předtím, než je vůbec nalezneme v aplikacích, se rozhodla sadu obohatit o 72 dalších smajlíků. Ty například zahrnují i selfie nebo facepalm emoji a nechybí ani snídaňová sada a mnoho dalšího. Do praxe by se měly dostat už tento měsíc a budou optimalizovány pro všechny platformy, avšak vývojářům jednotlivých aplikací bude pravděpodobně chvíli trvat, než změny aplikují.

To však není ohledně novinek ze světa emoji vše, jelikož za posledních pár hodin prošly velkou inovací i emotikony na sociální síti Facebook, což určitě většina z vás zaregistrovala. Zda je tato změna krokem vpřed a jestli vůbec potřebujeme další smajlíky, už necháme na posouzení uživatelů, avšak v konečném důsledku si nakonec i tak zvykneme, jelikož vlastně nemáme na výběr. Tak co, těšíte se?

Konverzace na sociálních sítích budou obohaceny o sadu 72 nových smajlíků. Patří mezi ně například selfie, facepalm nebo emoji slaniny
Domů
Sdílet
Diskuse