Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. srpna 2016 v 17:19
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Chlapec posedlý děsivým démonem se objevuje v lákavé ukázce seriálového Exorcisty

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Budeme televizního Exorcistu milovat stejně jako jeho kultovního předchůdce ze stříbrného plátna? Inu, uvidíme. Nové video si ale pozornost určitě zaslouží.

Pokud se zajímáte o seriálové novinky všeho druhu a zároveň vám nevadí občas investovat čas do nějaké té zajímavé televizní adaptace slavného filmu či série, kterých je mimochodem v poslední době opravdu požehnaně, tak vám určitě neunikl ani nadcházející The Exorcist od stanice FOX. A jak už samotný název napovídá, jde o seriálové zpracování slavného stejnojmenného oscarového snímku z roku 1973, což nás na celém projektu upoutalo rozhodně nejvíce. Jsme tedy rádi, že se po nedávném debutovém traileru z Comic-Conu můžeme opět jednou pokochat dalšími lákavými záběry, tentokrát však v podobě jakéhosi nahlédnutí za oponu. V níže přiloženém videu tak kromě několika zcela nových momentů najdete například i samotného scenáristu a výkonného producenta Jeremyho Slatera, který se na téma televizního exorcisty malinko rozpovídal. Premiéra je naplánována na 23. září. Dáte tomuto seriálu šanci?

Chlapec posedlý děsivým démonem se objevuje v lákavé ukázce seriálového Exorcisty
Zdroj: FOX
Domů
Sdílet
Diskuse