Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. září 2016 19:39
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Díváme se na tracklist Pil Cho prvního sólového alba? Na spolupracích by se mohl objevit Rytmus, Aless i Lil Uzi Vert

HUDBA
Uložit Uložené

Do vydání zbývá ještě více než měsíc, ale seznam všech skladeb i s hosty si můžeme prohlédnout už nyní.

Pil Cho první sólo patří mezi nejočekávanější počiny, kterých se letos dočkáme, a tak je každá nová informace ohledně jeho vydání vzácná. Přípravy však evidentně vrcholí, jelikož na sociálních sítích vídáme ukázky skladeb častěji a častěji a už bylo prozrazeno i pár hostů. Víme také, že by měl nosič spatřit světlo světa na přelomu října a listopadu, a tak bychom se do té doby měli dočkat ještě nějakých těch ukázek, přičemž tou nejbližší bude věc s Laris Diam. Kromě těchto informací dnes přibyla i další a o něco cennější.

Před pár chvílemi se na našem legendárním fóru objevil i samotný tracklist, který se pravděpodobně dostal do nesprávných rukou dva dny poté, co nám Pil prostřednictvím Instagramu ohlásil, že má album už finální podobu. Příspěvek zároveň do pár minut zmizl, ale vícero šikovných uživatelů si ho stihlo uložit, a tak se pomalu fotka z iTunes šíří internetem. Seznam patnácti skladeb obsahuje i tituly, o kterých se už samotný autor alba i hosté zmínili, některé jsou zase velkým překvapením. Samozřejmě nemůžeme potvrdit, že je tracklist pravý, případně zda se díváme na některou z pracovních verzí, ale sám Pil C se k němu vyjadřovat zatím nechtěl.

Díváme se na tracklist Pil Cho prvního sólového alba? Na spolupracích by se mohl objevit Rytmus, Aless i Lil Uzi Vert
Domů
Sdílet
Diskuse