Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2016 20:41
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Temná věž dostane seriálový spin-off! Role Idrise Elby je již potvrzena, dočkáme se i Matthewa McConaugheyho?

FILMY A SERIÁLY MATTHEW MCCONAUGHEY
Uložit Uložené

Knižní série od Stephena Kinga se dočká nejen filmového, ale i seriálového zpracování.

Filmová Temná věž vyjde už příští rok, avšak už teď můžeme oficiálně prohlásit, že se pracuje i na televizním spin-off seriálu, v němž si hlavní postavu, tedy pistolníka Rolanda, zahraje také Idris Elba. Film Temná věž bude adaptací stejnojmenné knižní série od krále hororů a v první řadě brilantního spisovatele Stephena Kinga. Ta vypráví o pouti pistolníka jménem Roland Deschain (Idris Elba), který je na cestě do Temné věže. Očekávaný film je pro fanoušky knižní série splněným snem, který má však takové ambice, že by mohl ohromit i ty, kteří jsou fanoušky kinematografie a knihy od Kinga nečtou. A nyní přichází další zpráva, a to, že Entertainment Weekly oficiálně potvrdilo premiéru seriálového spin-offu na rok 2018. 

Studio MRC se zavázalo k tomu, že natočí 10-13 epizod, přičemž práce začnou už v roce 2017. Elba, bez nějž by to asi nebylo ani možné, se k natáčení už oficiálně zavázal, stejně tak jako jeho kolega Tom Taylor, který si ve filmu zahraje Jakea Chamberse. Seriál bude zpracováním knihy Wizard and Glass, tedy příběhu, který popisuje Rolandovo mládí. Je tedy více než pravděpodobné, že se dočkáme dalšího herce, který si zahraje pistolníka Rolanda v dětských letech. O zapojení Matthewa McConaugheyho do seriálu zatím nemáme žádné informace. Pokud by filmová Temná věž přinesla úspěch, mohli bychom počítat snad i s dalšími sériemi, neboť v Kingově sérii je opravdu hromada materiálu vhodná k zpracování. Fanoušci Temné věže tak nebudou ochuzeni opravdu o nic.

Idris Elba na téma vztahu Rolanda s Mužem v černém

Domů
Sdílet
Diskuse