Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2016 19:48
Čas čtení 0:00
Marek R.

Po zápase ho chtěla zatknout policie, a tak předstíral zranění a nechal se odvézt ze stadionu sanitkou. A plán mu vyšel

SPORT
Uložit Uložené

A potom, že fotbalisté nejsou chytří.

Nejen v Evropě, ale například i v Jižní Americe probíhá kvalifikace na mistrovství světa 2020 v Rusku a včera jsme byli, mimo jiné, svědky zápasu mezi Ekvádorem a Chile. Chile dokázalo vyhrát poslední dva ročníky Copa América, ale tentokrát tahali za kratší konec, když prohráli s domácími poměrně jasně 3:0 a jednu asistenci si v zápase připsal i Enner Valencia. Mnohem více zaujal však tím, co přišlo před koncem zápasu.

Hráč, který momentálně působí v Evertonu, totiž běhá po soudech, protože nezaplatil alimenty pro svou dceru, a tak se policisté vydali za ním a čekali, až skončí zápas. Ennery měl však jiné plány a jednoduše si řekl, že je přelstí a v 82. minutě sebou hodil na zem a simulování mohlo začít. "Zraněného" hráče nejen že odnesli na nosítkách, ale rovnou si to s ním namířili do sanitky a útěk před policisty tak mohl začít. Ti okamžitě běželi za ním, ale neúspěšně. Realizační tým zajistil, aby se Valencia mohl vrátit do hotelu a za několik hodin byl zatykač díky jeho právníkovi zrušen. Odvážný a drzý plán tak nakonec vyšel.

  

"Je politováníhodné, že někteří policisté nespolupracovali při zadržení Ennery Valencia s cílem dodržet soudní příkaz."

 

Domů
Sdílet
Diskuse