Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2016 19:46
Čas čtení 0:00
Marek R.

Stal se historicky čtvrtým nejlepším brazilským střelcem, ale skončil i celý zakrvácený. Neymar tentokrát nic nepředstíral, ale žlutá karta pro soupeře i tak nepřišla

SPORT
Uložit Uložené

Překonal Zica, ale na zápas má i jednu horší vzpomínku.

Neymar se baví fotbalem, a to nejen v Barceloně. Vždyť mu je teprve 24 let a v dresu Brazílie má na kontě neskutečných 49 gólů. Naposledy se v historické tabulce střelců této země dostal před Zica a před ním se už nacházejí jen tři hráči - Romario, Ronaldo a Pele.

Gól vstřelil i při dnešní výhře Brazílie 5:0 nad Bolívií, ale na zápas bude mít i špatnou vzpomínku. Všichni dobře víme, že Neymar rád simuluje a ačkoli to někdy vypadalo, že už dospěl a nepotřebuje sebou házet na zem, opak byl pravdou. Vypadá to tedy tak, že fotbalisté své chování jen tak lehce nezmění, což jsme viděli například u podobných odborníků jako je Robben či Ronaldo. Tentokrát však nemusel nic předstírat, protože mu v obličeji skončil loket soupeře Yasmana Duka. Neymar se ho pokusil efektně obejít, ale Yasman se s brazilskou hvězdou nebabral a dokonce se vyhnul i kartě. Celkem by mě zajímalo, co probíhá v hlavě rozhodčímu, když nevytáhne kartu a následně vidí zakrváceného hráče. Neymar tak zápas nedohrál, ale mrzet ho to nemusí, jeho tým je na druhé postupové pozici a na první Uruguay ztrácejí kanárci jen jeden jediný bod.

Domů
Sdílet
Diskuse