Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. října 2016 22:09
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Řidič vytáhl na iritujícího šoféra zbraň, která rychle ukončila výměnu názorů na cestě

ZAJÍMAVOSTI VIDEO
Uložit Uložené

Zbraně nepatří do běžného života.

Mnohokrát ses už na cestách musel setkat s řidiči, kteří prostě v nevhodné situaci zaváhali a ty bys nejraději vystoupil a pořádně jim vynadal. V dalekých Spojených státech amerických se tyto situace dějí každičký den, vždyť počet obyvatel v porovnání s Českem je několikanásobně vyšší, avšak jiné poměry za oceánem mohou i přímo na silnici znamenat vytažení pistole.
 
Uživatel jménem The Obnoxious Mr Robertson přidal na svůj Facebook video, ve kterém zaznamenal nervózního a agresivního řidiče jedoucího za ním. Řidič za ním měl očividně problém s tím, jak pan Robertson řídil své motorové vozidlo, a tak ho několikrát vytroubil a pak dokonce dojel až na jeho úroveň a z okýnka mu pěkně vynadal. Robertson se však nedal zastrašit, nejdříve druhému řidiči ukázal prostředníček a pak na něj rovnou vytáhl zbraň, po čemž agresor rychle přibrzdil a nechal Robertsona jet dále. Množství lidí se už stihlo vyjádřit, že video mohlo být předem připravené, ale ať už je to jak chce, zbraně za volant, podobně jako alkohol, jednoznačně nepatří.

Domů
Sdílet
Diskuse