Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2016 21:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Stará dobrá H16 překvapuje pokračováním skladby Ľuďom j*be z roku 2008. A to není vše!

HUDBA
Uložit Uložené

Jedna z dvou legendárních crew ze Slovenska už za pár dní vydává společné album Sila a tady jsou hned dvě plnohodnotné ukázky.

České a slovenské rapové publikum v závěru roku potěší i kluci z H16, kteří si pro nás v aktuálním roce přichystali již čtvrté společné album s názvem SILA. Už o něm máme i několik důležitých informací včetně coveru a také tracklistingu, na kterém jsme však nezaregistrovali žádného hosta, a tak budeme opravdu zvědaví, zda tomu tak bude i ve finále, ale zatím vše nasvědčuje tomu, že ano. Jednašestka oznámila vydání alba ještě během léta, kdy zároveň spatřila světlo světa věc Každý deň bez Ciga. Následně již v plné sestavě i výborná skladba Počítaj s nami hned is videoklipem, ve kterém kluci předvedli mannequin challenge předtím, než to bylo vůbec cool, což se zároveň ujalo i během živých vystoupení a výjimkou nebylo ani to včerejší v Banské Bystrici. Třetí vydanou ukázkou byla skladba Triumf, která zároveň odpálila předprodej a nyní jsme se dočkali dalšího velkého překvapení.

Stará dobrá H16 překvapuje pokračováním skladby Ľuďom j*be z roku 2008. A to není vše!

Tím jsou hned dvě nové skladby, jmenovitě Ľuďom stále j*be a Dokonalý. Jak již jistě velmi dobře víš, první jmenovaná je pokračováním nestárnoucí záležitosti z alba Čísla nepustia z roku 2008, a tak jsme byli opravdu zvědaví, jak se k tomuto tématu Majk Spirit, Cigo i Otis postaví. Zda je lepší původní, nebo nová verze, už necháme na tvém uvážení. Skladba Dokonalý je velmi příjemnou oddechovkou a obě novinky jsou jasným důkazem toho, že se skutečně máme na co těšit. Album SILA vychází už za pár dní, a tak pokud ještě náhodou nemáš predobjednaný svůj originál, můžeš to napravit například hned.

Domů
Sdílet
Diskuse