Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2016 10:37
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Atraktivní Ruska se na internetu chlubila luxusem, ale nakonec sama skončila ve vězení. Zapletla se do podvodu ve výši 130 milionů eur

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Její přítomnost na sociálních sítích najednou skončila.

Život nám někdy připraví ta nejbizarnější překvapení, o čemž by ti mohla vyprávět mladá Ruska Anastasia Tsirenschikova. Stále pouze 22letá atraktivní studentka se na svých profilech na sociálních sítích často chlubila životem na úrovni, exkluzivními značkami a luxusem, avšak pohádkové časy jí bohužel skončily. Mladá kráska se totiž musela nuceně přemístit ze své luxusní bubliny přímo do vězení, kam ji odvedli policisté poté, co se přišlo na její nelegální aktivity.
 
Anastasia byla v rodném Rusku dokonce označována za Vlčice z Wall Street a zřejmě se svým vzorem z Ameriky skutečně inspirovala, protože ani Jordan Belfort, čili původní Vlk z Wall Street, neměl své aktivity zcela košer a v rámci zákona. Vyšetřování tedy ukázalo, že Anastasia s dalšími třemi muži provozovala služby zaměřené na bohaté podnikatele, kteří se chtěli vyhnout placení daní. Díky jejím službám byly jejich nezdaněné peníze posílané přes několik účtů do daňových rájů jako například Panama, jenže aktivity její skupiny byly prozrazeny a s nimi i Anastasia. Ambiciózní podnikatelka měla se svými kumpány vydělat přes 3 miliony eur díky tomu, že postupem času převedla z Ruska do daňových rájů přes 130 milionů eur, což je již slušná sumičku. Uvidíme, jak bude v jejím případě postupovat soud, protože se již objevily informace o tom, že po prvotním odmítání odpovědnosti se již Anastastia vzdala a přiznala svou vinu.  

Domů
Sdílet
Diskuse