Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. ledna 2017 19:50
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Samsung má připravené překvapení. Galaxy S8 dostane zaoblený displej a Galaxy S8 plus i ohromnou úhlopříčku

TECH SAMSUNG
Uložit Uložené

MWC 2017 se už nezadržitelně blíží.

Debaty o tom, zda bude další vlajková loď jihokorejského výrobce jedním z nejkrásnějších smartphonů na trhu, již můžeme víceméně zahodit za hlavu. Nedávný únik živé fotografie zatím oficiálně neznámého zařízení nám potvrdil, že nová generace modelové řady Galaxy S skutečně nabídne tenoučké rámečky po všech stranách displeje. Něco takového je možné proto, že Samsung nahradil tradiční domovské tlačítko modernějšími alternativami, včetně ultrazvukového snímače otisků. Mluvilo se však i o tom, že model edge do obchodů letos nedorazí, protože ho nahradí ještě rozměrnější Galaxy S8 plus. A čerstvý únik z webu GSMarena přináší další důkazy, že se tak o pár týdnů ve španělské Barceloně opravdu stane. Dozvěděli jsme se i něco jiného?

Z detailních průmyslových renderů Galaxy S8, které zmíněný web získal od blíže nespecifikovaného výrobce příslušenství, víme, že zaoblený displej nabídnou oba očekávané modely, přičemž rozměry jejich konstrukcí a také úhlopříček mírně porostou. O jakých číslech se zde bavíme? GSMarena zmiňuje 5,7 a 6,3 palců, ale bez té části displeje, kde je zaoblená část. Realita bude tedy mírně odlišná. Co se týče rozměrů, tak výška Galaxy S8 by měla být dokonce ještě menší než při současné generaci S7. Šířka poroste o něco přes 0,2 mm. Model plus, který nahradí edge, poroste jak ve výši, tak i v šířce, což je ale vzhledem k tak velké úhlopříčce pochopitelné. Samsung se musel velmi snažit, aby dokázal dosáhnout takového špičkového poměru mezi konstrukcí a zobrazovacím panelem. Neměl však ani na výběr, Xiaomi nastavilo laťku velmi, velmi vysoko. Více budeme vědět na přelomu února a března.

Samsung má připravené překvapení. Galaxy S8 dostane zaoblený displej a Galaxy S8 plus i ohromnou úhlopříčku
Zdroj: www.gsmarena.com
Samsung má připravené překvapení. Galaxy S8 dostane zaoblený displej a Galaxy S8 plus i ohromnou úhlopříčku
Zdroj: www.gsmarena.com
Domů
Sdílet
Diskuse