Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2017 15:02
Čas čtení 0:00
Martin M.

Vlastníš zařízení s ukousnutým jablíčkem? Dej si pozor na zprávu, která ti iPhone dokáže zablokovat

ZAJÍMAVOSTI IPHONE
Uložit Uložené

Naši milovaní smajlíci můžou být v některých případech nebezpeční.

Už se ti někdy stalo, že tě rozzuřila konverzace přes SMS? Nebo se tímto způsobem s tebou rozešla tvá polovička? Nuže, pokud si myslíš, že nic horšího se už nemůže stát, musíme tě varovat. Tato zpráva ti může dočasně zablokovat tvoje oblíbené jablíčko, jak ukazuje ve videu tvůrce z kanálu EverythingApplePro.

Pokud ti někdo pošle přes iMessage dva nevinně vypadající smajlíky, konkrétně emoji bílé vlajky a emoji duhy, a umístí mezi ně číslici 0, zřejmě tě nemá rád nebo má jen velmi specifický smysl pro humor. Tvůj iOS 10 zareaguje na takovou zprávu smajlíků zamrznutím systému, přičemž příjemce nemusí zprávu vůbec přečíst, stačí tedy, aby byla doručena.

Napsat zprávu je sice snadné a o škodolibé lidi není nikdy nouze, ale naštěstí existuje způsob, jak tuto chybičku napravit. Pokud takovou zprávu přece jen dostaneš, nemusíš se bát. Tvůj iPhone by se měl po chvilce odblokovat, popřípadě jej jednoduše restartuj. 

Testování tohoto bugu ve videu:

Domů
Sdílet
Diskuse