Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2017 v 20:43
Čas čtení 0:00
johnnybravo

V zábavním parku Legoland se našla farma na pěstování marihuany. Více než 50 kytek mělo i automatický zavlažovací systém

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ve Spojeném království to pěstitelé marihuany mají dobře promyšlené.

Do zábavního parku Legoland by se nejraději chtěly jít podívat všechny děti a ve skutečnosti i miliony dospělých, které na této legendární skládačce vyrůstaly, jenže rodiče by nebyli velmi nadšeni, kdyby se nedaleko vstupní brány parku našla chatka plná marihuany. Policisté ze Spojeného království museli před pár dny řešit bizarní případ, protože zaměstnanci parku Legoland Windsor při prohledávání pozemku kvůli přítomnosti azbestu vstoupili do chatky a nevěřili vlastním očím, když v jejím nitru našli minimálně 50 rostlin marihuany. Chatka podle vyjádření samotného parku nebyla přístupná veřejnosti, takže návštěvníci by do ní jen tak náhodou vejít neměli, ale přítomnost marihuany v rámci Legolandu vyvolala vlnu rozhořčení.


Policie už dokonce zadržela i dva muže, kteří jsou podezřelí z toho, že celou marihuanovou operaci organizovali, a i když se po zatčení dostali na svobodu díky kauci, hrozí jim trest do výšky 14 let a vysoká pokuta. Zatčení muži měli 40 a 34 let, takže určitě nepatřili mezi nevinné návštěvníky Legolandu a svou operaci měli celkem dobře propracovanou, protože jejich rostliny byly automaticky zavlažované a s růstem jim pomáhaly výkonné lampy.



Domů
Sdílet
Diskuse