Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. dubna 2017 20:07
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Delik a Grimaso z H16 posílají první ochutnávku z jejich společného projektu, na kterém se objeví i Cigo, Otis či Fobia Kid

HUDBA
Uložit Uložené

EP s názvem Dvojitý zásah si od dnešního dne můžeš oficiálně předobjednat a doma ho budeš mít v druhé polovině měsíce.

Ještě v úvodu roku jsme si pro vás připravili dlouhý seznam chystaných alb, mezi která jsme zařadili i Delika, a to i přesto, že ve skutečnosti žádnou oficiální informaci o přípravách jakéhokoli projektu nevypustil. Naše prosby však byly vyslyšeny, protože dvorní producent H16 - Grimaso přišel s nápadem dát společně s dobrým chlapcom z Handlovej dohromady EP, o němž dnes konečně dostáváme i podrobnější informace. Kluci už dříve spolupracovali nesčetněkrát a všichni dobře víme, že jednašestka i Moja reč to táhly prakticky společně, a tak nás tato informace potěšila.
 
Jejich společný projekt s názvem Dvojitý zásah obsahuje dohromady 6 plnohodnotných skladeb, na kterých se objeví i Cigo, Otecko a Fobia Kid. Dnes jsme se zároveň dočkali i první ukázky, která dostává název Gin Džús a napovídá, že se skutečně máme na co těšit. Aby toho nebylo málo, představujeme vám i cover alba a také tracklist, který zároveň doprovází oficiální spuštění předprodeje. Od dnešního dne si tedy můžeš toto EP od Delika a Grimasa opatřit tradičně na stránce rukahore.sk. Dvojitý zásah vychází společně se speciálním merchem už koncem dubna. Nyní si však můžeš čekání zkrátit novinkou a my snad už můžeme prozradit, že za pár dní spatří světlo světa i první videoklip.

Delik a Grimaso z H16 posílají první ochutnávku z jejich společného projektu, na kterém se objeví i Cigo, Otis či Fobia Kid
Domů
Sdílet
Diskuse