Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
4. června 2017 15:40
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Mají prostitutky i ženské zákaznice? A pokud ano, jak se liší od mužů? Ženy z nejstaršího řemesla odpověděly na Redditu zvídavým uživatelům

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Fascinující pohled do světa prostituce.

Portál Reddit je jedinečné místo, kde se anonymně může člověk zeptat prakticky na cokoli a určitě se najde někdo, kdo konkrétní oblasti rozumí nebo v ní dokonce pracuje. Jinak tomu nebylo ani před pár dny, kdy se jeden zvědavý uživatel zeptal prostitutek, zda už někdy zažili sex s ženskou zákaznicí a pokud ano, jak se to lišilo od zkušeností s muži. Ženy neváhaly a začaly přidávat své postřehy, takže pokud ti tato otázka náhodou vždy vrtala hlavou, máme pro tebe pár odpovědí.

Mají prostitutky i ženské zákaznice? A pokud ano, jak se liší od mužů? Ženy z nejstaršího řemesla odpověděly na Redditu zvídavým uživatelům
Zdroj: tumblr

Slušnost na prvním místě

Každičká žena byla velmi slušná, neuchylovala se k žádnému fyzickému či verbálnímu zneužívání. Zcela respektovaly mé hranice a nesnažily se je posunout dál. Nikdy jsem se ženou nezažila hrozbu toho, že by byla schopna na mě fyzicky zaútočit nebo mě nedejbože okrást či znásilnit. Cítila jsem, že mě vnímají jako lidskou bytost. S chlapama jsem často zažívala pocit, že se na mě dívají čistě jen jako na sexuální objekt a myslí si, že si nekoupili jen moje služby, ale celé mé tělo. S muži jsem neustále v pozoru a musím si dávat pozor na to, zda se nepokusí bez povolení strčit svůj nástroj například do mého zadku.

Vzácné, ale nejoblíbenější

Ženské zákaznice byly mé nejoblíbenější, ale o to vzácnější. Často chtěly jen orální sex a masáž a mohly jsme si společně povídat a smát se. Skoro vždy přinesly víno a občas i něco k jídlu. Připadalo mi to, jako setkání s dobrou kamarádkou. Vnímaly mě jako lidskou bytost a ne jako stroj na orální sex. Samozřejmě, na obou stranách barikády se najdou extrémní případy. Zažila jsem ženu, která mě chtěla jen zneužít, protože zřejmě nenáviděla všechny ostatní ženy, ale měla jsem i muže, kteří byli laskaví a chtěli mě uspokojit tak dobře, jak jsem uspokojovala i já je.

Největší zábava

Lesbičky byly vždy ty nejslušněší, téměř vždy dávaly i největší spropitné a ještě s nimi byla i největší zábava. Nejkrásnější na tom bylo to, že nezapomněly přinést květiny či víno, a tak byl pro mě večer se ženou mnohem zajímavější než večer s mužem.

Žena před webkamerou

Jako žena pracující před webkamerou jsem zažila jen dvě ženské klientky. Jedna se na mě chtěla dívat během toho, kdy jsem měla sex se svým přítelem a ta druhá byla zajímavější, protože měla nějaký fetiš ve spojení se vztahem matky a dcery, takže jsme se prakticky vžily do jedné z rolí a vzájemně se virtuálně dráždily.
Pracovala jsem jako prostitutka více než 2 roky a měla jsem za tu dobu tři ženské zákaznice. Dvě z nich byly zadané a mě si zaplatily jako třetího člena do trojky, ale jedna žena si mě zaplatila hned několikrát. Chtěla být s někým ve vztahu, ale jaksi na to neměla čas. Byla velmi milá a šťastná, že s někým může trávit svůj volný čas. Z toho, co vyprávěla, jsem usoudila, že každý den pracovala velmi dlouho v nemocnici a pak neměla čas chodit ven.

Mají prostitutky i ženské zákaznice? A pokud ano, jak se liší od mužů? Ženy z nejstaršího řemesla odpověděly na Redditu zvídavým uživatelům
Zdroj: tumblr

Zbytečné odmítání ženských zákaznic

Během prvních čtyř či pěti let mé kariéry prostitutky jsem odmítala přijímat ženské zákaznice. Mezitím jsem si dala pauzu a měla svatbu, ale od chvíle, kdy jsem před rokem znovu začala, rozhodla jsem se, že dám šanci i ženám. První byla trojka se ženou a s jejím manželem, kterou ho chtěla překvapit na výročí. Nejdříve byl vystrašený, ale pak se uklidnil a zažili jsme spolu skvělý večer. Já jsem se věnovala zejména ženě a uvědomovala jsem si, jak velmi nejistá byla ohledně svého těla. Moc se jí líbilo, když jí jiná žena řekla, jak je sexy a nakonec jsem si dala pozor, aby vyvrcholení zažili oba společně a já jsem na chvilku vypadla mimo. Žádná z dalších žen nezrušila svoji rezervaci a po příchodu ještě krásně voněly. Na ženách oceňuji, že si dají záležet na své hygieně dopředu.

Muži, kteří své ženy nutí

Za tři roky mé kariéry jsem zažila jen 3 ženské zákaznice. První byl milý lesbický pár, ale jedna z nich už nemohla mít sex, a tak si mě zavolaly a ona se alespoň dívala. Druhá byla žena po padesátce, se kterou jsem strávila dlouhé hodiny ve vaně a oblíbila jsem si i jejího psa. Další dvě ženy byly jen součástí trojky, oba zážitky byly o ničem, ale ten druhý byl skutečně smutný, protože to žena udělala jen kvůli svému ošklivému manželovi a ani trošku si to neužila. Poslední je obézní žena před padesátkou, se kterou trávím čas velmi ráda, protože mi vždy zaplatí dvojnásobek toho, co by měla.

Dokáží ocenit stripérske triky

Jak striptérka se často cítím špatně, pokud se do baru přijde podívat žena o samotě, protože většina mužů hned zpozorní a snaží se ji sbalit. Pokouším se je tedy rychle odvést dozadu hned po příchodu, aby se nemusely dostat do zbytečných konfrontací. Jak jsem si stihla všimnout, ženy mnohem více oceňují jednotlivé triky na tyči, přičemž muži si prakticky jen přijdou proohlédnout ženské tělo z blízkosti.

Příjemnější na dotyk

Ženy jsou z mých zkušeností mnohem lepší v orálním sexu a nezáleží na tom, zda ho zkoušejí poprvé nebo již mají více zkušeností. Obecně jsou mnohem něžnější, jejich pokožka je měkčí a rozdílná na dotek ve srovnání s tou mužskou. A navíc se i mnohem lépe líbají.

Domů
Sdílet
Diskuse