Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. června 2017 11:58
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Daniel Radcliffe bojuje v drsném survival thrilleru o přežití uprostřed nekonečného Amazonského pralesa

FILMY A SERIÁLY DANIEL RADCLIFFE
Uložit Uložené

Novinka Jungle nám povypráví neuvěřitelný skutečný příběh.

Daniel Radcliffe už udělal víc než dost, aby se vymanil ze škatulky Harryho Pottera. Objevuje se v zajímavých a originálních nezávislácích (Swiss Army Man) a sem tam zabrousí i do vod mainstreamu (Now You See Me 2). Nyní přichází s novým a pořádně lákavým kouskem Jungle. Zahraje si v něm izraelského cestovatele Yossiho Ginsberga. Jeho cesta z Bolívie až do amazonské džungle se však pořádně zdramatizuje. V momentě, kdy se Ginsberg a dva jeho spolucestující ztratí v nekonečném Amazonském pralese, začíná jejich zoufalá snaha o přežití.

Jungle zrežíroval Greg McLean (Wolf Creek, The Belko Experiment), scénář napsal Justin Monjo podle knihy samotného Yossiho Ginsberga Jungle: A Harrowing True Story of Survival in the Amazon. Kromě Radcliffa uvidíme i Thomase Kretschmanna, Alexe Russella, Lily Sullivan, Jaceka Komana, Yasmin Kassim či Joela Jacksona. Trailer působí poměrně slibně, snad dostaneme patřičně silný a intenzivní survival thriller. Jungle by měl vstoupit do amerických kin ještě během tohoto roku.

  

Domů
Sdílet
Diskuse