Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. června 2017 22:16
Čas čtení 0:00
Marek R.

Fanouškové během zápasu zaházeli brankáře Donnarummu bankovkami. Reagují tak na jeho neprodloužení smlouvy s milánským AC

SPORT
Uložit Uložené

Fanouškové mu jeho rozhodnutí nikdy neprominou.

Milánské AC stále vzpomíná na své úspěšné roky, ale vypadá to tak, že by se konečně mohli vrátit na vrchol. Klub převzal nový bohatý investor, na přestupovém trhu je italský velkoklub pravděpodobně tím nejaktivnějším a navíc má ve svém kádru několik hráčů z vlastní akademie. Jedním z nich je i 18letý dlouhatánský brankář Gianluigi Donnarumma, který se postavil mezi tři tyče slavného klubu už jako 16letý, a přestože do něj klub vložil velké naděje, on se na něj vykašlal.

Nová smlouva z něj měla dokonce udělat druhého nejlépe vydělávajícího brankáře na světě, ale ani to ho nepřesvědčilo ji podepsat. Představitelé klubu dokonce mluvili o tom, že Donnarumma měl být ikonou klubu, v budoucnu mu chtěli dát i kapitánskou pásku, ale toto všechno mu bylo málo a nyní je z něj italský fotbalový nepřítel číslo jedna. Fanoušci se do něj okamžitě pustili a svou nespokojenost mu vyjádřili i během probíhajících mistrovství Evropy během utkání Itálie s Dánskem. Začalo to transparentem s nápisem Dollarumma a následovalo hozením bankovek po tomto brankáři. Co říkáte vy na jeho rozhodnutí?

Domů
Sdílet
Diskuse